V galerii najdete tipy, jak odhalit partnerovu nevěru.

Překážky

Jsem ve složité situaci a nevím, jak dál. Je mi teprve dvaadvacet let, jsem s přítelem už pět let a máme spolu holčičku. Prošli jsme si velkými problémy a zkouškami. Oba jsme nasekali dluhy a byli jsme si navzájem nevěrní. Jako zázrakem jsme to všechno překonali.

Jeden krok

Chyby byly i na mojí straně, ale mám pocit, že umírám. Malá je celý můj svět a na pohled jsme úplně normální rodina. Nejsme alternativci ani sociální případ. Přítele už dávno nemiluji, cítím k němu spíš odpor. Není se čemu divit. Nechová se ke mně hezky a sex spolu máme jen jednou měsíčně. Vím, že už s ním nechci být a toužím po svobodě. Finančně na něm nejsem závislá, mám svoje peníze a rodinu, která mi pomáhá. I tak má strach vztah ukončit.

Beznaděj

Před rokem mě a dceru opustil a odstěhoval se za jednou ze svých milenek. Psychicky jsem se zhroutila a jako matka selhala. Pokusila jsem se o sebevraždu a zachránili mě na poslední chvíli. Od té doby beru antidepresiva. Vím, že on za to nestojí, ale děsí mě představa, že by měl svůj vlastní život.

Odvaha

Bojím se, jaký vliv by měl náš rozchod na dceru. Přítel má jedno dítě z předešlého vztahu, po čase se ho vzdala i matka, a tak dnes šestiletou holčičku vychovávají prarodiče. Už čtyři roky ji neviděl a neplatí na ni alimenty. Myslela jsem, že by se tak zachoval i podruhé. Nevadilo by mi to, nestojím o jeho almužnu. Bohužel mi řekl, že se dcerky nikdy nevzdá a chce se soudit. Když opominu vztah k alkoholu a marihuaně, není to špatný táta. Váhám. Jsem z rozvedené rodiny a vím, jak mi otec chyběl. Jsem nešťastná a nevím, jestli je důležitější štěstí moje nebo dcery.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.