Odhalte nevěru co nejrychleji. Tipy najdete v galerii.

Bez citů

S manželem brzy oslavíme osmé výročí. Máme dvě děti a náš vztah je přehlídkou manželských klišé. Hádali jsme se skoro každý den, s ničím mi nepomáhal, bral mě jen jako služku a matku a jeden druhému jsme se odcizili. Kromě sexu jsme si nebyli vůbec blízcí. Často jsem vzpomínala na začátky, byli jsme se sebe zamilovaní a nemohli bez sebe být.

Na hraně

Dalo se čekat, že jeden z nás zachybuje. Začala jsem si psát s mužem, co měl srdce na dlani. Scházeli jsme se, ale nikdy mezi námi i přes jiskření k ničemu nedošlo. Na to jsem byla moc velký srab. Bylo mi s ním krásně a rozhodla jsem se, že nemá smysl lpět na vztahu, který nemá budoucnost. Chtěla jsem prožít lásku s milencem. Byla jsem rozhodnutá muže a rodinu opustit.

Za pět minut dvanáct

Jako na povel se manžel změnil. Pomáhá mi a překvapuje mě maličkostmi, které pro mě znamenají celý svět. Jednou mi přinese snídani do postele, jindy pomůže s vařením, potěší mě květinou. Takové drobnosti a projevy lásky miluji. Zase se spolu smějeme, popichujeme se. Nic netuší, ale na poslední chvíli zachránil naše manželství. Byla jsem připravená na odchod a on tím, že se vrátil na začátek, získal moje srdce zpátky.

Pečuje o nás a já cítím, že na naše osmé výročí budu zamilovanější než kdy dřív.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.