V galerii najdete tipy, jak být pro muže tou jedinou a dokonalou.

Divočina

Nenávidím se. V červenci se mi má narodit miminko a já nevím, s kým jsem ho počala. Před otěhotněním jsem měla dlouhodobý vztah. Rozuměli jsme si a plánovali budoucnost. Abychom si mohli víc dovolit, našel si muž druhou práci. Byl ale pořád pryč a já se začala cítit sama. Netrvalo dlouho a snížila jsem se k nevěře. Když to zjistil, nediskutoval se mnou a odešel. Vrátil se k rodičům a já zůstala v bytě. Tenkrát mi bylo úplně jedno, co se kolem mě děje. V práci jsem si brala delší směny a domů se chodila jen vyspat.

Pozitivní

Tři týdny od rozchodu se dostavily nevolnosti a zpozdila se menstruace. Pro jistotu jsem si udělala těhotenský test. Ta bezmoc se nedá popsat. Bylo to to nejhorší načasování. Po rozchodu jsem měla několik známostí na jednu noc, s nikým jsem nenavázala vztah.

Krok zpátky

Po čase se mi ozval bývalý přítel. Svěřil se, že si vzal hypotéku a koupil dům a auto. Chce se o mě a dítě postarat. Svým způsobem jsem mu vděčná, ale sama sebe bych nejradši profackovala. Hladí mi bříško a pečuje o mně. Kdybych měla jistotu, že to dítě není jeho, dala bych ho do ústavu nebo k adopci. Nezasloužím si ho. Mám potenciální tatínky a zoufale si přeji, aby byl staronový přítel biologickým otcem.

Prolustrovala jsem mu telefon a zjistila, že po našem rozchodu mu psaly takové kočky, kterým já nesahám ani po kotníky. Nejsem hezká, chytrá ani pracovitá. Nevím, proč se vrátil. Každý den od rána do večera brečím. Vím, že jsem si život zničila sama, ale udělám všechno na světě, aby to trápení skončilo.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.