V galerii najdete tipy, jak si najít chvilku času pro sebe.

Osud

Mám jedno zvláštní přiznání. Je mi 44 let a za svůj život jsem potkala dva osudové muže. Hluboce jsem je milovala a s každým strávila několik let. O to, že jsem nakonec oba opustila, nejde. Klíčový byl začátek. První sex proběhl v době menstruace. Vždycky jsem se tomu vyhýbala, ale všechno se nedá naplánovat. Měli jsme na to ohromnou chuť. Ani jednomu to nevadilo. Jen prostěradlo vzalo za své.

S prvním jsem chodila tři roky a s druhým patnáct let. Rozešli jsme se minulý rok. Považuji je za své osudové muže. Milování s nimi bylo kouzelné a nadpozemské. Nedá se to popsat.

Magie

Svěřila jsem se kolegovi z práce, který se zabývá magií. Jsme k sobě hodně otevření a můžeme se bavit o všem. Řekl mi, že čarodějnice ve východních kulturách ženám radily, aby se poprvé vyspaly s mužem, o kterého usilovaly a chtěly se za něj provdat, během menstruace. Krev má prý čarovnou moc. Mohlo to mít i praktický důvod – muž si myslel, že lapil pannu a začal si jí cenit. Krev jako krev. Platí to ale jen pro první sex, v průběhu vztahu už to nemá smysl zkoušet.

U mě to zafungovalo. Jestli stojíte o muže, se kterým jste se ještě nevyspaly, myslím, že tohle je recept, jak ho k sobě připoutat na spoustu let. Jednoduchý a účinný návod. Hodně štěstí.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.