Odhalte nevěrníka co nejrychleji, tipy najdete v galerii.

Na vážkách

Ani ve snu by mě nenapadlo, že budu tak zoufalá, abych se musela ze svého trápení vypisovat na internetu. Budu ráda za každý názor. Mám s přítelem zdravé a krásné dítě, dceři je šestnáct měsíců. Dva roky zpátky jsme se dokola rozcházeli a zase scházeli. Věděli jsme, že každý hledá něco jiného a nezůstaneme spolu, ale nedokázali jsme za vztahem udělat tlustou čáru. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, dítě jsem si nechala. Původně jsem ho nechtěla, ale dnes už vím, že jsem udělala to nejlepší rozhodnutí na světě. Miluji ji k zbláznění.

Past

S přítelem jsme pořád spolu, ale jde to od desíti k pěti. Nemůžeme vystát jeden druhého a chováme k sobě vzájemný odpor. Často se dohadujeme a od porodu jsme spolu spali pětkrát. Zhnusil se mi. Každý trávíme noc v jiné místnosti.

Přitel nechce o rozchodu ani slyšet. Před lety nasypal do rekonstrukce domu, který vlastním jenom já, třista tisíc. Je jako posedlý a při každé hádce zdůrazňuje, že se ho můžu zbavit jen s jednou podmínkou. Musela bych ho vyplatit a peníze mu vrátit. Nemám je. Manipuluje dcerou stejně jako já a nechce ničit úplnou rodinu.

Na spadnutí

Předhazuje mi, jak jsem neschopná, nevařím, neuklízím. Nevidím to tak černě. Od začátku věděl, že nejsem ženská od plotny. Postarám se o domácnost, ale přiznávám, není to vždycky dokonalé. Většinu času věnuji malé. Nezměnila jsem se po porodu, nezlenivěla jsem, byla jsem taková už tři roky zpátky. Nezměním se a myslím, že by mě takovou měl mít rád.

Někde hluboko v sobě si přeji, aby si někoho našel a na nás zapomněl. Mám kamarádku, o které vím, že se jí líbí. Začala jsem ji častěji zvát k nám domů, doufám, že se přítel chytne a něco si s ní začne. Myslím, že bych pak měla daleko lepší vyjednávací pozici. Kdybych ho načapala přímo při nevěře, bylo by to v tého situaci na nejlepší věc, co by se mohla stát. Třeba by se zamiloval a odešel dobrovolně.

Vím, že je to ode mě hnusné, ale jsem nešťastná. Pořád mě poučuje a napadá. Zastane hodně práce, ale poslední týdny dělá jen nárazově z domova. Dneska držel malou a přednášel mi, jak ho život nebaví. Ať jde! Drží nás při sobě jen ty peníze. Vím, že se časem rozejdeme, ale mrzí mě, to to zničí dcerce dětství.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.