V galerii najdete tipy, jak odhalit nevěru.

Úlet

Můj manžel mě podvedl. Stalo se to při oslavě jeho třicátých narozenin. Odvázal se a nad ránem skončil v baru. Tam potkal partu holek a mezi nimi byla i jedna moje kamarádka s dalšími spolužačkami ze školy. Muž byl prý úplně namol a s jednou ze slečen odešel do bytu. Mně pak doma řekl, že si z toho večera sice moc nepamatuje, ale určitě přespal u kamaráda.

Samozřejmě si to jeho jednorázovka nenechala pro sebe a svěřila se ostatním. Manžel se ráno beze slova sbalil a zdrhnul. Snažila se ho dohnat smskami a lákala ho na kafe, ale on ji poslal do háje. Vpálil jí, že za to všechno mohl alkohol. Ve střízlivém stavu by si jí nevšímal. Nesla to těžce a dokonce ho naháněla i v práci. Naštěstí ji vždycky odmítl.

Nechtělo se mi tomu věřit, tak jsem začala pátrat po pravdě na vlastní pěst. Není to hlupák a z telefonu všechno smazal. Žádné smsky jsem nenašla. Bohužel ho usvědčilo několik telefonátů z té doby.

Nůž na krk

Dělala jsem, že o ničem nevím. Když jednou přišel z práce, uvařila jsem jeho oblíbené jídlo a po večeři ho zatáhla do ložnice. Přivázala jsem ho k posteli, aby nemohl utéct. Řekla jsem mu, že vím, co se stalo na jeho narozeniny. Pohrozila jsem, že jestli se to stane ještě jednou, nádobíčko mu uříznu. Když se chtěl začít obhajovat, utnula jsem to s tím, že už se o tom nebudeme dál bavit.

Od té doby se ke mně chová jako ke královně. Nosí mi kytky, zahrnuje mě komplimenty. Připadám si jako na úplném začátku vztahu. Jsem si jistá, že na další nevěru ho přešla chuť.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.