V galerii najdete tipy, jak přežít nevěru.

Načasování

Přítel mě celé těhotenství podváděl. Našel si milenku a bylo mu jedno, že čekám jeho dítě. Zjistila jsem to až po delší době, ale zůstali jsme spolu. Jsou to už tři roky a já jsem se s tím ještě nesmířila. Nechápala jsem, jak mi to mohl udělat.

Odplata

Mám jednoho hodně blízkého kamaráda. Je to moje velká láska už od patnácti let. Nedávno jsme spolu začali spát. Jsme kamarádi s výhodami a kvůli dávné nevěře přítele nemám výčitky.

Doma se všechno obrátilo k lepšímu a vztah s přítelem je na jedničku. Myslela jsem, že bude milenec působit blahodárně na moji duši a vztah a na druhé straně mi zůstane spokojená rodinka. Poslední dobou ale myslím čím dál víc na kamaráda. Spíme spolu dvakrát do měsíce, ale netrávíme spolu volný čas. S přítelem mám ale skvělý život, klape nám to, máme krásného a zdravého chlapečka, hezké bydlení a dost peněz. Od první nevěry mám vztah snů. Nechci se rozejít.

Volba

Neodpustila bych si, kdybych synkovi vzala otce. Takhle to má prostě být. Ale nevím, jak se mám zbavit myšlenky na kamaráda. Chtěla bych jen sex. Má to tak každá žena, která má milence? Doufám, že mi na to přítel nepřijde. Možná už jsem do kamaráda zamilovaná a jen si to nechci přiznat. Nechci se vzdát ani jednoho. Vím, že bez milence by šel můj vztah s přítelem do kopru.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.