V galerii najdete tipy, jak co nejrychleji odhalit nevěrníka.

Podpásovka

Jsme s manželem už deset let. Náš vztah nebyl nikdy ideální, ale vždycky jsme to nějak zpytlíkovali, abychom byli spokojení. Bohužel na mě býval vulgární a několikrát jsme se poprali. Změna nepřišla ani s dětmi. Když jsem podruhé otěhotněla, našel si milenku a odešel k ní. Bylo to to nejhorší načasování. Byl pryč přes půl roku.

Druhá šance

Přes všechny problémy jsem se začali znovu scházet a nakonec se nastěhoval zpátky. Myslela jsem, že přemítal o životě a uvědomil si, co v nás má. Byl snaživý a pomáhal mi. Za celou dobu se mi ale neomluvil. Přetvařovat se nevydržel dlouho a po pár měsících se všechno vrátilo do starých kolejí. Moc dobře věděl, že u mě má ten nejlepší servis. Nechtěl odejít.

V mém životě se ale objevil člověk, který měl rád mě i děti. Udělal by pro nás první poslední. Řekla jsem manželovi, že chci rozvod. Jako na povel mi začal vyhrožovat sebevraždou. Co ho znám, má vratkou psychiku. Zastavila jsem ho za pět minut dvanáct. Zůstala jsem s ním jen proto, aby se nezabil. Mám strach.

Nebrat ohledy

Od jeho návratu od milenky uplynuly už tři roky, ale vztah je horší než kdy dřív. Vzpomínky mě bolí a vyjevují se mi několikrát za den. Koncem minulého roku už mi došla trpělivost a definitivně jsem se rozhodla pro rozvod, ale začala ta samá písnička. Neodpustila bych si, kdyby si vzal život. Na druhou stranu mi přijde hloupé doufat v zázrak, když se za tolik let nezměnil.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.