V galerii najdete tipy, jak se poprat s nevěrou.

Klam

Jsem s přítelem už několik let, ale lásku byste u nás hledali marně. I přes jeho chyby, které mě vytáčí, ho mám ráda. Já je mám taky. Máme skvělý vztah, ale nemiluji ho. Nikdy ho milovat nebudu. Nikoho. Dostává to, co má. Nikdo z našeho okolí ani on sám by neřekl, že je ve vztahu nějaký problém. Máme dvě děti a působíme jako skvěle sehraný tým.

Náhradník

Přítel ale moje srdce nikdy mít nebude. Před dvanácti lety jsem se zamilovala do muže, který pro mě byl vším. Je tomu tak dodnes. Rozchod nás oba hodně bolel, byli jsme mladí a hloupí. Oba k sobě cítíme to samé, ale máme rodiny, on je dokonce ženatý. Víme, že k sobě patříme, ale odoláváme a bráníme se hlasu srdce. Ani jeden z nás nechce zničit rodinu a přijít o své děti. Píšeme si, víme o vzájemných sympatiích. Ale sejít se nemůžeme. Nedopadlo by to dobře a ublížili bychom svým protějškům.

Druhý pokus

Chybí mi, dala bych všechno za jedno objetí. Bráním se, nemůžu ublížit svému muži ani dětem. Radši v sobě všechny city udusím, jen ať jsou ostatní šťastní. Jenom kvůli sobě nebudu rozbíjet rodinu. Trápí mě, že tím ubližuji i svému partnerovi. Utěšuji se tím, že on se to nikdy nedozví. Já ale udělám všechno pro to, aby byl šťastný a nikdy neměl ani nejmenší pochyby.

Doufám, že v příštím životě potkám svého vysněného muže a už nikdy ho nepustím.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.