Najděte si chvilku času pro sebe. Tipy jsou v galerii.

Dluhy

Jsem prostituka v luxusním privátě. Mám malé dítě a slušného a hodného přítele, který o tom neví. Moc mě to mrzí, ale já prostě nic jiného neumím. Nejsem ani schopná najít si normální práci. Přítel je aktuálně bez práce a já mám hodně vysoké výdaje. Nemám jinou možnost. Podnikala jsem a mám z té doby spoustu dluhů. Chtěla jsem pracovat a normálně žít a místo toho jsem se zadlužila a teď musím dělat prostitutku.

Cesta ven

Chci dát dítěti všechno, co potřebuje. Nechci počítat každou korunu. Je těžké pracovat někde za stovku na hodinu, když jsem zvyklá mít za stejný čas tisícovku. Vyzkoušela jsem si práci v rychlém občerstvení. Tehdy měl přítel práci a já si to mohla dovolit. Zaplatili jsme nájem, paušál, nutné poplatky a zbylo nám sotva na měsíc na jídlo. Na dluhy jsme ani neměli. Právě proto jsem se vrátila k práci společnice.

Přítel o ničemu neví. Lžu mu, že mám dvě práce a v noci chodím vykládat zboží do supermarketu. Můžu si dovolit koupit hezké a drahé věci. Všechno ale schovávám, aby mu to nebylo divné, kde na to beru peníze. Myslí si, že druhou práci mám jen kvůli splácení dluhů. Mám spočítané, že když to vydržím ještě dva a půl roku, budu čistá. Zatím radši nepřemýšlím, co bude dál.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.