V galerii najdete tipy, jak přežít nevěru.

Řešení

Chci se jen svěřit. Jsem husa. S přítelem nám to poslední měsíce moc neklape a potřebovala jsem si odpočinout. Připadala jsem si v napětí a nechtěla jsem další víkend sedět na gauči a mít tichou domácnost. Spřáhla jsem se s kamarádkou a každý týden jsme vyrazily do baru. Obcházely jsme pražské kluby a bavily se jako dřív. Pokaždé se mi podařilo někoho ulovit, většinou jsem s ním skončila v posteli. Stalo se to čtyřikrát a teď toho hodně lituji.

Výčitky

Přestala jsem s tím a dochází mi, co všechno jsem způsobila. Mimo svědomí mě dohnaly i zdravotní komplikace. Při močení mám nepříjemné pálení, trpím ohromnými bolestmi břicha a cítím odporný zápach. Bylo mi jasné, že to není v pořádku. Určitě jsem se nakazila při náhodném sexu s neznámými muži.

Po návštěvě gynekologa jsem byla vystrašená, co za diagnózu mi sdělí. Pohlavní nemoc, kterou trpím, je vyvolaná častým střídáním partnerů. Před doktorem jsem zrudla jako školačka. Dostala jsem pilulky a vůbec nevím, jak to oznámit doma. Bojím se, že už to ode mě přítel dávno má. To bych pak musela s pravdou ven a urychlilo by to konec našeho vztahu.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.