V galerii najdete změny, které si na vás počíhají po porodu.

Manžel a ti ostatní

Jsme s mužem už skoro osm let a do porodu jsem mu byla věrná. Pak se ve mně ale něco zlomilo a každou chvíli mám nějakou známost. Párkrát mi na to manžel přišel, jindy jsem to ukončila já sama, občas vztah utne milenec. Začíná to nevinně. Píšeme si, zajdeme na kávu, na oběd, koupí mi dárky. Poslední milenec byl hodně bohatý a pořídil mi nové auto. Doma se to naštěstí ututlalo. Mám movité rodiče, kteří žijí v zahraničí, tak jsem se vymluvila na ně.

Nikdy víc

Každou chvíli mám doma nový parfém, kabelku nebo kávovar. Jakmile partner nevěru odhalí, dušuji se, že už to nikdy neudělám. Hluboko v sobě mám ale pocit, že to časem stejně přijde. Svého muže mám moc ráda, ale nevím, jestli ho miluji. On mě ano. Vím, že to ode mě není fér. Nejde to jinak, neumím být věrná.

Manžel je bohužel tak moc hodný, že mi ty věčné nevěry trpí. Je to takový trouba. Je o dost starší a nevypadá moc dobře. Asi mě nechce ztratit, tak mi úlety toleruje. Zbožňuje naše dítě a je mu jasné, že po rozvodu by s ním nebyl každý den. Občas mi udělá žárlivou scénu, aby se neřeklo. Pár týdnů se pak tváříme, že je všechno v pořádku. Není. Vím, že jsem mrcha, ale jsem závislá na vášnivých začátcích a bláznivé zamilovanosti. Neumím poslechnout rozum.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.