V galerii najdete tipy, jak si vyšetřit chvilku času pro sebe.

Rozchod

Před lety jsem se rozešla s přítelem. Zpětně vím, že to bylo kvůli hlouposti. Mohli jsem to překonat, dodnes toho lituji. Nemám ráda samotu a hned po rozchodu jsem se vrhla do jiného vztahu. Ten sice trvá dodnes, ale není to to pravé. Moc jsme se neznali, já jsem jen chtěla přetrpět splín z konce velké lásky. Bohužel jsme si nedávali pozor a otěhotněla jsem. Bylo to všechno moc rychlé a dnes bych se k tomu postavila úplně jinak. Syna miluji, o tom není pochyb, ale kdybych tenkrát brala antikoncepci, mohla bych si dál užívat.

Snění

Ve vztahu netrpím, ale nejsem šťastná. Bývalého přítele potkávám často, bydlíme kousek od sebe. Vždycky po mně pokukuje, miluji ten jeho rošťácký pohled. Mám pocit, že mě svádí. Ničí mě to. Po večerech sním o tom, jaké by to bylo. Vím, že s ním by mě zase přemohla láska, štěstí a uspokojení. Představuji si, že se tu objeví, políbí mě a řekne, že mě má rád. Vím, že jsem naivní, ale kéž bych mohla vrátit čas. Chtěla bych s ním prožít aspoň jednu noc, rozlučkovou. S dítětem by mě ale určitě nechtěl. Není jeho.

Kdyby chyby

Přítel samozřejmě nic netuší, nesmí se to dozvědět. Trápím se tím už hodně dlouho, pořád na svého bývalého myslím. Trvá to už čtyři roky a je to pořád stejně silné. Chtěla bych tolik věcí změnit nebo vrátit. Syna bych nedala za nic na světě a ani ve snu by mě nenapadlo říct, že bez něj by mi bylo líp, ale přiznejte, že o chlapovi se něco takového tvrdit nedá.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.