Pravidla

Ještě před svatbou jsem manželovi dovolila, že si může najít milenku nebo to zkusit s jinou ženou. Náš sexuální život je v pořádku. Po porodu to sice bylo trošku horší, ale po čase se to vrátilo do starých kolejí. Na můj popud má poměr. Snažila jsem se být statečná, ale vstřebávala jsem to pomalu. Otálel s tím dva roky. Je rozdíl o tom mluvit a skutečně to prožívat. Za žárlivosti jsem se dostala už dávno, tím jsem si to hodně ulehčila. Stoprocentně mu věřím a vím, že by nás nikdy neopustil. Říká mi o milence úplně všechno.

Tři nebo čtyři?

Přistoupila jsem na to, protože mě vzrušuje představa, že se miluje s jinou ženou. Myslím si, že muži nejsou stvořeni pro monogamii. Je lepší mu to dovolit, bavit se o tom, vědět, že je náš vztah upřímný. Nesnesla bych, aby mi to dělal za zády a já se to nikdy nedozvěděla nebo se užírala pochybováním o něm.

Před první společnou nocí se mě dokonce zeptal, jestli opravdu může. Taková byla naše dohoda. Chci být v obraze. Je mi jasné, že tohle se běžně neděje. Jen tak někdo to nepřizná. Líbilo se mi, co řekla Carrie v seriálu Sex ve městě. Každý pár by si měl vytvořit vlastní pravidla. Manžel mi nabídl, abych si našla milence. Teď se ale starám o naše malé dítě a nemám na to ani pomyšlení. Uvidíme do budoucna.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.