V galerii najdete tipy, jak odhalit nevěru.

Nevěra

S přítelem jsme spolu tři roky. Po roce jsem otěhotněla. Ve třetím měsíci jsem bohužel zjistila, že mě podvádí se svou bývalou přítelkyní. Trvalo to několik měsíců a bylo to dost vážné. Prožívala jsem těžké časy, ale doufala jsem, že rodina všechno změní. Odpustila jsem mu a žili jsme dál bez výčitek. Narodila se nám krásná holčička a mě jako mávnutím proutku přestal vztah s ním bavit. Trávili jsme spolu maximálně dvě hodiny denně. Většinou jsme se viděli jenom večer po jeho návratu z práce. Často ale čas až do noci trávil se svým kamarádem. Na malou jsem byla víceméně sama. Nikam jsme nechodili a neměli jsme se o čem bavit. On mi kromě peněz s ničím jiným nepomáhal a já jsem po něm nic nechtěla. Nespali jsme spolu. Vztah úplně vyprchal.

Dvojí metr

Nedávno jsem se zbláznila do svého bývalého spolužáka a byla jsem partnerovi nevěrná. Chtěla jsem poznat něco nového, lepšího a hezčího. Přítel na všechno přišel a já se mu přiznala. Vztah s milencem jsem ukončila a dala jsem vztahu sbohem. Odstěhovala jsem se, ale přítel chce být pořád se mnou. Bohužel každý den poslouchám výčitky za to, že jsem mu zahnula. Nevím, jestli s ním chci po tom všem být. Nemůžu dělat, že se nic z toho nestalo. Po jeho nevěře jsem to přešla a nic jsem mu nevyčítala, od něj to slyším každý den. Už ho asi ani nemiluji. Problém je, že si ke mně těžko hledá důvěru. Nemá ale smysl ve vztahu pokračovat, když mi hodlá po zbytek života předhazovat jedno uklouznutí.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.