V galerii najdete tipy, jak odhalit nevěru.

Dokola

Před pár dny jsem zjistila, že mě chlap podvádí. Máme spolu dvouletou dcerku, kterou miluje. Ke mně ale zřejmě chová jiné city. Zůstal přihlášený na síti a já jsem mu prolustrovala chat. Ano, vím, že se to nedělá. Ale měla jsem podezření a byla jsem zoufalá. Nijak mě to ale neomlouvá. Naposledy mě podvedl během těhotenství, byla jsem v osmém měsíci. Odpustila jsem mu to a on přísahal, že už to nikdy neudělá. Bohužel jsem zjistila, že se aktivně schází s několika ženami. Domlouvá si schůzky, flirtuje, nabízí dovolené a prodloužené víkendy v lázních. Nikdy s tím nepřestal. Myslela jsem, že se změnil. Je v tom tak přirozený, sukničkář od přírody.

Špatný výběr

Byla jsem hodně zamilovaná. Po tom, co jsme se dohodli, že založíme rodinu, jsem měla nasazené růžové brýle. Neviděla jsem všechny ty chyby na jeho chování. Možná mi ale tenkrát nevěrný nebyl, nevím.

O dceru se stará dobře, dává mi dost peněz, abychom si mohli pořídit všechno potřebné. Sex máme pravidelně a on má doma navařeno a uklizeno. Jako bonus nepatřím mezi ženy, které by vyvolávaly konflikty nebo se dohadovaly. Ještě neví, že mám důkaz. Zatím jsem mu to neřekla. Je mi jasné, že se nezmění. Bude zahýbat pořád. Další přísahu, že už to nikdy neudělá, slyšet nechci. Je to fraška. Jsem hodně nešťastná. Chci od něj odejít i za cenu toho, že vezmu dítěti otce. Podrazil mě, ale mám pocit, že o peníze nemusím mít strach. Dceru by na mizině jistě nenechal.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.