Řešení

Hodně žen pořád řeší, jak si přivydělat během mateřské dovolené. Nechápu to. Proč si nenajdete někoho na placený sex? Co je na tom? Já to dělám už přes pět let. Nejsem lehká holka, neživím se tím. Jen si nechám za svoje tělo a služby zaplatit a rozmazlit se. Nejsem zaměstnanec, vybírám si, komu se svěřím do péče. Tohle je něco úplně jiného. Mám pět milenců, se kterými pravidelně spím. Jsou čistotní, zdraví, krásní a bohatí. Dcera o tom neví. Navštěvuji je jenom po nocích. Nikde se tím nechlubím, ale rozhodně se za své chování nestydím. Naopak, baví mě to. Chlapi jsou spokojení, já taky. Nikomu tím neškodím a peněz mám konečně na rozdávání. Mám tolik, že pomáhám i jiným maminkách v nouzi.

Pohodlí

Někomu to může připadat ujeté, s tím počítám. Není to běžné. Ale já se nechci dostat tam, kde jsem byla před lety. Bolí mě na to i vzpomínat. Odešla jsem od muže. Bil mě, psychicky mě deptal, vymetala jsem s dcerou azylové domy, připadala jsem si jako nikdo. Byla jsem odporná sama sobě. Měla jsem nulové sebevědomí. Po čase jsem se konečně vyškrábala nahoru a našla jsem si byt a z peněz zaplatila to nejnutnější. Tehdy mi nezbyly peníze na jídlo. Do konce měsíce jsem neměla co jíst. Chodila jsem na brigády, ale ani zdaleka to nestačilo. Hrůza. Teď můžu dcerce koupit všechno možné. Cítím se mnohem lépe a jsem šťastná. Chlapa pro život nechci dlouho vidět.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.