Nevěra otřese vztahem od základů. Odhalte ji včas a postavte se nevěrníkovi čelem. Tipy najdete v galerii!

Závislost

Jsou to skoro čtyři měsíce, co jsem zjistila, že můj přítel je sexuální loudil. Našla jsem ho na několika erotických seznamkách, kde si dopisoval se ženami a chlubil se svojí "výbavou". Sháněl diskrétní ženu na hezké chvilky a manželský pár, který by mu poskytl ženu nebo možnost pozorování. Ve stejném duchu je aktivní na sociálních sítích i přes mail a jen ze mě dělá hlupáka. Vychováváme spolu syna a za tři měsíce se narodí druhý chlapeček. Situace se mým těhotenstvím nijak nelepší. Využívá každé chvíle, sleduje a stahuje si videa a fotky oblíbených hereček z filmů pro dospělé a v historii počítače nemá jednu jedinou normální stránku, jen samé ohavnosti. Nepřestane ani v přítomnosti syna. Je z toho tak mimo, že i v noci je jako v tranzu, osahává se a vykřikuje jména svých oblíbenkyň. Tvrdí mi, že se seznamkami už přestal, ale já mu to nevěřím. Nejsem ošklivá ani jeptiška, nebráním se řádění v posteli. Ale štve mě, že se mnou nechce spát nebo se třeba jen přitulit. Nechci odejít, protože stále doufám, že se změní a budeme fungovat jako normální rodina. Tohle těhotenství je to nejhorší na světě. A to je kvůli němu. Nikomu bych podobnou situaci nepřála.

Služebka

Jsem zoufalá. U svého muže na počítači jsem v nedávné historii objevila důkaz, že vyhledával ženy z privátu v době, kdy byl na služební cestě. Shodovalo se i město jeho pobytu. Uhodila jsem na něj a on samozřejmě mlžil. V hledáčku měl deset žen. Tvrdil, že to určitě byla reklama. Pokud se ale ukáže, lze ji odkliknout a ne, že se to přímo uloží. Žádný chlap by své ženě nepřiznal, že si zaplatil za lásku. Jsem z toho na nervy.

Online

Jsem na mateřské dovolené. Nevím, jestli jsem tak paranoidní, ale když jsem si půjčila přítelův notebook a začala psát do vyhledávače, automaticky na mě vyskočila spousta názvů seznamek. Když jsem se ho na to zeptala, řekl, že na takových webech nikdy nebyl. Pak jsem to ale prozkoumala detailněji, měl tam aktivní účet. Kéž bych se dokázala uklidnit a překonat to.

Vyprávění

Naštěstí se tento příběh netýká přímo mě, ale zraňuje mě skoro stejně. Můj kolega mi neustále vypráví svoje eskapády. Jeho manželka je na mateřské dovolené, prý je s ní v posteli nuda a o intimnosti nejeví moc často zájem. On si ale přes seznamky shání ženy do postele a nalže jim, že je svobodný podnikatel. Má takových bokovek vždy několik najednou. Chudák jeho manželka. Myslí si, že žije se vzdělaným vysokoškolákem a má doma věrného manžela...