V galerii najdete tipy, jak přežít nevěru.

Změna

Jsem zamilovaná. Na druhou stranu vím, že si s přítelem nesedíme. Pořád se k sobě ale vracíme. Dlouho jsme spolu randili a sestěhovali jsme se až po mnoha měsících. Mám z předchozího vztahu dceru a kvůli ní jsem na to chtěla jít pomalu. Po čase jsem zjistila, že se s tím chlapem nedá žít. Vadí mu úplně všechno a pořád mě jenom kritizuje a napadá. Špatně je i to, co udělám přesně podle jeho instrukcí. Je toho mnohem víc, ale to by bylo na dlouho. Poslední dobou mám pocit, že hledá mouchy i na mojí dceři.

Z kola ven

Vím, že to jde mezi námi z kopce, ale po každém rozchodu se stejně vrátím. Pořád mě k němu něco táhne. Přiznávám se, miluji ho. Je to nejlepší chlap mého života. A děsí mě, jestli je tohle moje maximum. Udělala bych pro něj všechno na světě. Nepřeji si bohatství, ale spokojenou rodinu. Bohužel mezi námi není důvěra. Oba jsme udělali spoustu chyb, v hádkách jsme si to dokázali vyčíst a při návratech odpustit. Vlastně ani teď nevím, jestli se na mě za něco zlobí.

Hledala jsem jinde. Chtěla jsem to, co mi ve vztahu chybí. Nakonec mi došlo, že moje srdce bije jenom pro jednoho chlapa. Sex je teď to jediné, co nás spojuje. Jinak se pořád hádáme a já dokola přísahám, že už se k němu nikdy nevrátím. Melu z posledního, jsem psychicky vyčerpaná. Oba se ve vztahu plácáme a jsme nešťastní. Neumíme být spolu ani bez sebe. A dcera je v tom bohužel s námi. Celé noci brečím a klepu si na čelo, jestli je tenhle emocionální lynč normální.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.