V galerii najdete tipy, jak rychle odhalit partnerovu nevěru.

Tajemství

Před čtyřmi měsíci jsem zjistila, že přítel je aktivní na internetových seznamkách. Našla jsem spoustu erotických webů, kde si s cizími ženami čile dopisoval a rozesílal svoje nahé fotografie, sháněl milenku na hezké chvilky. Když jsem objevila i inzerát na manželský pár, kde by mu muž půjčil svou ženu, aby s ní mohl praktikovat vše, o čem tajně sní, udělalo se mi špatně. Ozval se i několika slečnám na sociálních sítích. Celý náš vztah ze mně dělá blbce.

Nonstop

Vychováváme spolu syna a v květnu čekáme druhý přírůstek. Situace doma je hodně vážná. Stačí, aby byl deset minut doma sám a už sleduje filmy pro dospělé a stahuje fotky a videa. Žije jen pro pornoherečky a v historii počítače nemá jedinou normální stránku. Za jiných okolností by mi to nevadilo, nejsem puritánka. Po tom, co jsem zjistila, mě ale vytáčí i obyčejné hraní her. Nepřestane s tím ani ve chvíli, kdy hlídá čtyřletého syna.

Čas na změnu

Žije mimo realitu a v noci blouzní. Během spánku si sahá do rozkroku a říká jména oblíbených hereček. Tvrdí mi, že se seznamkami přestal, ale už mu nevěřím ani slovo. Nejsem ošklivá ani jeptiška, v posteli se experimentům nebráním, ale nechápu, proč si ulevuje na internetu a se mnou nechce spát ani se přitulit.

Zůstanu s ním. Pořád doufám, že se změní. Chci, abychom byli spokojená rodina. Bohužel kvůli němu prožívám nejhorší období v životě. Ubližuje mi a ničí nejkrásnější měsíce očekávání.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.