V galerii najdete tipy, jak se poprat s nevěrou.

Šance

Bude to už pár týdnů, co jsem u přítele přišla na nevěru. Nediskutovala jsem s ním, vzala jsem naše dvě holčičky a odstěhovala jsem se od něj. Byl neúnavný a chtěl se udobřit. Souhlasila jsem, že se vrátíme, ale budou v našem vztahu jasná pravidla. Holky miluje, jako táta je úžasný. Udělala jsem to hlavně kvůli nim. Měsíc to mezi námi klapalo, dojížděl do mého bytu a všechno se vracelo do starých kolejí. Pak jsem ale zjistila, že se při odjezdu z návštěvy zastavil u místní rozhoďnožky. Zlomilo mi to srdce. Ublížil mi. Doteď se nemůžu smířit s tím, že jen pár desítek metrů od našeho domu se spustil s cizí holkou. Já se doma starala o dcery a malovala si budoucnost a on se pelešil.

Vlastní cestou

Už za sebou máme jedno stání u soudu, kde jsem si vynutila zákaz styku dcer s jeho novou partnerkou. Soud mi vyhověl a přítel souhlasil. Určili jsme dny návštěv, kdy se může zastavit. Hned první týden toho ale dost porušil. Nepřijel včas a vzal holky na grilovačku se svou přítelkyní. Jsem zoufalá. Po tom všem, co jsem pro něj udělala. Zachraňovala jsem mu zadek a on neumí dodržet pár pravidel. Na děti zatím nedal ani korunu. Už to nezvládám a nemám se komu svěřit.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.