V galerii najdete tipy, jak odhalit nevěru.

Změna

S manželem nám to už dva roky neklape. Bohužel manžel si nechce přiznat částečnou vinu. Myslím, že k rozvodu je už jenom malý krůček. Stal se z něj šílený pedant a puntičkář. Nevím, co za tím stojí. Doma je všechno při starém. Vadí mu úplně všechno. Každý den musím snášet výčitky a urážky za to, že jsem neschopná a to, co jsem udělala, není podle jeho představ, nebo jsem líná mrcha, co ze strachu z kritiky nedělá vůbec nic. Připadám si s ním jako fakan, kterého šikanují rodiče.

Munice

Tři měsíce zpátky se situace ještě více zhoršila. Přiznávám, byla to moje vina. To, co se dělo doma, už se nedalo snést. Potřebovala jsem se někomu vypovídat. Volba padla na bývalého přítele. Detailně jsem mu popsala, jak se mám. Společně jsme vzpomínali na staré časy, kdy jsme takové starosti neměli. Manžel si to přečetl. Začal tvrdit, že už mě nemiluje. Zůstává se mnou jen kvůli dětem. Vím, že jsem udělala chybu, ale o nic nešlo.

Vidina konce

Vidí na mně jenom to špatné, u sebe si chybu nepřizná. Mám ho moc ráda, chtěla bych to mezi námi urovnat. On ale neví, jestli chce ve vztahu pokračovat. Necítí se na to být s podvodnicí a lehkoživkou, která si stěžuje svým bývalým láskám. Nevylučuje rozvod ani přísný režim. Myslím, že už se to mezi námi nedá do pořádku. Mám čekat a doufat, že se uklidní? Nejradši bych odešla. Ten chlad z jeho strany mě ničí a psychicky jsem na dně. Vždycky jsem mu byla věrná, teď šlo jen o povídání.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.