Dokonalost neexistuje. V galerii najdete tipy, jak se jí alespoň přiblížit.

Objev

Jsem svobodná matka, je to moje dobrovolné rozhodnutí. O biologického otce tu vůbec nejde. Zabloudila jsem na seznamku, abych poznala nové lidi a lásku. Šlo o slušný web, žádné sexuální služby s muži, kteří hledají milenky a ženy na povyražení. Byl tam jeden milý chlap. Dlouho jsme si psali a nakonec si vyměnili fotky. Líbil se mi a domluvili jsme si schůzku. Vyrazila jsem bez syna, ale celou dobu jsme byli mezi lidmi. Bylo to perfektní, skvěle jsem se bavila, povídali jsme si a byla s ním legrace. Neváhala jsem a přistoupila na seznámení se synem. Tříletý klučina si ho zamiloval stejně jako já.

Krutá realita

Zlom přišel pozdějí. Byla jsem do něj zakoukaná a ani ve snu by mě nenapadlo, že si to v posteli neužije. Bylo to fajn, ale on vypadal, že ho to zklamalo. Bála jsem se, že jsem udělala něco špatně. Tvrdil mi, že je všechno v pořádku, ale bylo mi jasné, že lže. Nakonec jsem z něj pravdu vytáhla. Má rád svazování, bičování a rád předstírá, že je pes. Líbí se mu, když ho žena cvičí, nutí ho chodit po čtyřech a on se může vyčůrat do rohu.

Konečná

Jsem v šoku. Je to pro mě hodně nepříjemné překvapení. Nevím, proč to na mě vybalil hned po první společné noci. Bojím se, že by chtěl takové praktiky při každém sexu. Od té doby jsme se neviděli, jen si občas napíšeme. Já na tohle moc nejsem. Nechci být. A navíc mám syna, kterému musím být tou nejlepší a slušnou mámou.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.