V galerii najdete tipy, jak se poprat s nevěrou.

Konečná

Jsem máma dvou dětí. Staršího syna mám s bývalým přítelem. Bohužel to mezi námi neklapalo. Celé dny jsem byla na dítě sama, nepomáhal mi, hádali jsme se kvůli každé maličkosti. Dlouho jsem ve vztahu zůstávala jenom kvůli synovi. Dítě jsem si z celého srdce přála a nechtěla jsem ničit rodinu. Když mě ale muž začal podvádět s mojí kamarádkou, ukončila jsem to. Teď spolu dokonce mají dítě. Myslím, že jsme ze všeho vybruslili bez problémů. Syna má jednou za dva týdny na víkend a mají se rádi. I já se s bývalým partnerem snažím vycházet a nedělat zbytečné problémy.

Boj

Nevím, co k tomu bývalého vede, ale všude mě pomlouvá. Tvrdí, že se současným přítelem fetujeme a pijeme. Chce dostat syna do výhradní péče, pravidelně mi vyhrožuje. Poslední měsíce mi není příjemné svěřovat mu dítě na celé dva dny. Nemá cenu hádat se s ním. Snažím se nad to povznést a neřešit ho.

Správná volba

Mladšího syna mám s přítelem, se kterým jsem šťastná už deset let. Znali jsme se spoustu let a byli jsme dobří kamarádi. Ke spojenosti mi schází už jen výhra v loterii. O oba syny se stará ukázkově. Dokonce místo mě v noci vstává, nechce mě budit. Nepatří mezi muže, co vyžadují každodenní úklid nebo teplou večeři. Já se ale i tak snažím a dělám pro něj první poslední. Jenom sexu by mohlo být víc. Naštěstí si umím poradit i bez něj.

Mám šťastnou a spokojenou rodinku a svoje tři chlapy miluji nejvíc na světě.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.