V galerii najdete tipy, jak být dokonalá.

Rovnost

Jsem na dně svých sil. S přítelem jsme spolu už osm let. Byl milý, pozorný přítel a později i skvělý táta našich třech dětí. Nejmladší dceři je rok. Po posledním porodu se přítel změnil, stal se z něj násilník, ignorant a sexuální deviant. Doma mi s ničím nepomáhá, vyráží s kamarády. Když chci někam jít já, je hádka. Tahá mě za vlasy a chytá pod krkem. Když jsem mu dala facku, hned mi ji vrátil s tím, že jsem si začala.

Teror

Každý den po mně vyžaduje sex. Nic ho nezastaví. Moje odmítnutí bere jako důkaz nevěry a mileneckého poměru. Vždycky si to vynutí, už se nebojím nazvat to znásilňováním. Nosím v hlavě jeho slova a mám k němu odpor.

Konec

Už několikrát jsem ho vyhodila z bytu, nechci s ním být. On mi ale vyhrožuje odebráním dětí. Syn má nohy samou modřinu, pořád padá a zakopává. Tvrdí, že za neposlušnost mě nahlásí na sociálce a uvede, že děti nezvládám a týrám. Udělá všechno pro to, abych děti nedostala do své péče. On má navíc práci a já živořím z mateřské.

Lži

Nikdo mi to nevěří, všichni ho totiž znají jen jako skvělého otce a přítele, který by ani mouše neublížil. Nevím, co mám dělat. Jsem psychicky na dně, srazil mě k zemi. Už si začínám myslet, že chyba je ve mně.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.