V galerii najdete návod, jak co nejrychleji odhalit nevěru.

Lákadlo

Nejsem na sebe hrdá. A byla jsem za to už hodně potrestaná. Před třemi lety jsem s partnerem spala u jeho kamaráda a opili jsme se. Přítel spal tvrdě a jeho kamarádovi nebylo hloupé přijít ke mně a začít mě obtěžovat. Sápal se mi mezi nohy a kdybych neuhnula, mohlo to tenkrát dopadnout mnohem hůř. Nebyla jsem tak moc pod parou, abych si nechala všechno líbit. Po čase mi došlo, že je to fešák, přitahuje mě a jsem do něj zamilovaná. Nemohla jsem se zbavit myšlenky, jestli by se mi to s ním v posteli líbilo.

Na zavolanou

Zůstali jsme v kontaktu, ale on si se mnou jenom hrál, psal mi, prosil o schůzku. Nikdy to nedodržel a já se cítila ponížená. V den, kdy zjistil, že ho jeho žena podvádí, já na zavolání přijela a vyspali jsme se spolu. Poměr netrval dlouho. Po pár týdnech se s ní dal dohromady a mě pustil k vodě. Měla jsem štěstí, že jsem se neunáhlila. Byla jsem do milence bezhlavě zamilovaná a plánovala rozchod s přítelem.

Nekonečno

Se ženou mu to nevydrželo a jen co se rozešli, psal mi. Když jim to klapalo, bylo ticho po pěšině, ignoroval mě. Na bolavou dušičku jsem mu byla dobrá. Trvá to doteď. Obtěžuje mě a píše mi, jak myslí na to, co se mezi námi stalo. Nezajímá ho, že o něj už nemám zájem. Neřeší, že jsem těhotná. Je mi nepříjemné, že ženatý chlap tak dlouho po skončení vztahu otravuje. Nevím, o co mu jde.

Možná jsem si zavařila tím, že jsem s ním vůbec něco měla. Dodnes mě mrzí, že jsem svedla ženáče, byla jsem nevěrná a ke všemu nabourala jiný vztah.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.