V galerii najdete tipy, jak překonat nevěru.

Zdroj

Potřebuji se vypovídat. Dostala jsem se do svízelné situace. Jsem pravidelně nevěrná, ale vím, že nejsem jediný viník. Velkou měrou se na vzniku mého poměru podílel přítel. Jsem mazel, každé pohlazení mě dobíjí energií. Neumím žít bez maličkostí, doteků, úsměvů, polibků a tulení. Muž se ale změnil, poslední rok je chladný a odtažitý. Mám v životě všechno, ale jsou to spíš materiální věci. O ty zase až tak nestojím. Fyzický kontakt a blízkost milovaného člověka pro mě znamená mnohem víc. Situace byla tak vážná, že jsem neodolala a přítele podvedla.

Trefa

Kdyby to bylo jednou, dokázala bych to hodit za hlavu. Ale hned při prvním sexu jsem zažila ohromný výbuch vášně. Na to se nedalo zapomenout. Trvá to už půl roku a pokaždé je to dokonalé. Po sexu si spolu hodiny povídáme, nasloucháme jeden druhému, poradíme si. Ve spoustě věcí jsme si sedli. Je to jako osud a prokletí zároveň.

Bezbolestně

Přemýšlela jsem, že bych nejradši žila sama. Nechci ani jednomu muži ve svém životě ublížit. Svého přítele miluji a nikdy bych si neodpustila, kdyby se o mojí nevěře dozvěděl. Stačila by maličkost. Kéž by chování ke mně změnil a byli bychom zase šťastní. Na druhou stranu bych bez jeho pochybení nepoznala tak luxusní vztah, který prožívám s milencem.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.