V galerii najdete tipy, jak přežít partnerovu nevěru.

Na oko

Máme dvě krásné děti a na pohled spokojené manželství. Jsme spolu už jedenáct let a všechno bylo zalité sluncem. Muž je rodinný typ, slušný, vtipný a mezi všemi oblíbený. Poslední dobou si ale nejsem jistá jeho věrností. Vadí mi, že přede mnou flirtuje s jinými ženami. Když vidí naši sousedku, napřímí se, lehce znervózní a vybavuje se s ní. Je to hezká ženská, ale má tři děti a manžela.

Hádky

Když jsem mu předhodila, že mi jeho chování vadí, osočil mě z domýšlivosti. Prý jsem zaslepená žárlivostí. To jiskření a flirtování mezi nimi by ale viděl i slepý. Hysterické scény nedělám, tím bych ztrapnila i sebe. Několik týdnů byl zájem oboustranný a sousedka se na jeho vtipy chytala. Cítím se kvůli tomu nesmírně ponížená a moje sebevědomí je na bodu mrazu.

Beze změny

Zkoušela jsem na ní být milá, aby muž začal žárlit. Nezajímá ho, s kým a kde trávím čas. Sex stojí za starou bačkoru, stačí mu to jen jednou týdně a trvá to pár minut. Řekla jsem mu, že chci a potřebuji víc intimností, ale nic se nezměnilo. Chce klid na domácí půdě a rád si hraje na slušného a dokonalého otce a manžela.

Neklape nám to. Manžel žije dvojí život a předstírá divadlo, ale já nenacházím sílu k rozchodu. Nemám kolem sebe přátele ani rodinu. Zkusím si najít koníčky a třeba si mě začne vážit.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.