V galerii najdete tipy, jak odhalit nevěru.

Muž a žena

Podělal jsem vztah se svou ženou. Nevážil jsem si jí a uvědomil jsem si to až příliš pozdě. Je to jako ze špatného filmu. Po porodu jsem na ni byl zlý a choval jsem se jako naprostý hlupák. Dceři už jsou tři roky a já se za celou dobu nezeptal, jestli není potřeba doma něco udělat. Soustředil jsem se na práci a volný čas trávil s kamarády v hospodě. Nedokázal jsem být celý den doma. Dcera zlobila a nedala mi chvíli klid, žena byla nervózní a udřená. Nic nezůstalo na svém místě, byla to ta samá práce pořád dokola. Hluk, nepořádek, odmítání sexu, hádky. Vím, že jsem měl pomáhat. Muselo to být pro ženu nesmírně fyzicky i psychicky náročné. Byla na všechno sama.

Trefa do černého

Její sestra ji přemluvila k registraci do klubu pro turisty. Dceru hlídala tchyně a žena vyrážela každý víkend na výlet. Líbilo se jí tam. Při dlouhých pochodech potkala zajímavé lidi a vyčistila si hlavu, po dřině zašli všichni na pivo. Neřešil jsem to. Byl jsem rád, že je doma klid. Po pár měsících mě ale kamarád upozornil, že mou ženu viděl s neznámým mužem na zahrádce restaurace. Prý se k sobě měli a smáli se. Zeptal jsem se jí na to, ale tvrdí mi, že je to jen dobrý kamarád. Od té doby je ale mnohem víc v pohodě a moje chování přestala řešit. Nestojí o to, abych byl víc doma.

Konec

Sám od sebe jsem se začal víc snažit, z práce chodím rovnou za ní a za dcerou, pomáhám jí. Miluji ji. Vím, že jsem udělal spoustu chyb, ale nechci ji ztratit. Bohužel i přes všechnu snahu mám pocit, že o ni přicházím. Nemyslím si, že v tom ten cizí muž hraje velkou roli. Možná mě už nemiluje a nechce mi dát další šanci. Jsem zoufalý.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.