Inspirujte se tipy z galerie, jak překonat zradu a nevěru.

Našel si silikonovou zrzku

Po desetiletém manželství se začal můj manžel evidentně nudit, a zřejmě proto si pořídil milenku. Měl všechno, doma uklizeno a navařeno, o děti vzorně postaráno. Spokojeného manželství se nasytil. A tak se nechal sbalit první lepší, která se naskytla. Mladá, štíhlá ambiciózní zrzka se silikonovým poprsím. Samozřejmě celou dobu zapíral, ale já jsem už měla důkazy dávno. Sledovala jsem její kariérní růst. Manžel ji zajistil přes svého nejlepšího kamaráda, starostu, místo kulturní referentky. Nezkušená, bez vzdělání se sebevědomě pustila do „velení“ odboru kultury.

Nepřestala provokovat

Náhodou jsem ji odchytila, když odcházela od mého muže. Aleš pracuje jako lékař na ortopedii a ta zrzavá coura za ním dochází, když má službu. Samozřejmě dělala, že o ničem neví, udělala ze mě blázna a paranoidní „stíhačku.“ Když dodala větu, že sice mého manžela nezná, ale vůbec by se mu nedivila, kdyby měl milenku, bylo jasné, že se mi akorát vysmívá. Jejich vztah pokračoval dál a oni se vesele stýkali i mimo nemocnici.

Neschopná kulturní referentka

Do kulturního dění našeho města se angažovala s velkou vervou. Rozhodla se zorganizovat velkou akci – benefiční koncert s výtěžkem pro městskou nemocnici. Cítila jsem svou šanci, jak ji znemožnit úplně. Ta zrzavá blbka obešla všechny velké sponzory v našem městě, zaplatila pronájem kulturáku, nechala natisknout pozvánky, pozvala si regionální televizi a jednu nejmenovanou, ale dost známou hudební skupinu.

Podcenila mě, našla jsem její "minulost"

Zapomněla, s kým má tu čest… Podcenila mé konexe a schopnosti. Lidé přišli v hojném počtu, zrzka měla úvodní květnatou řeč, a aniž by si něčeho všimla, běželo na projekčním plátně jedno zajímavé video, které můj známý čirou náhodou objevil na jednom zahraničním serveru. Zatímco svým projevem nudila, lidé se bavili. Na plátně se kulturní referentka oddávala skupinové rozkoši v jednom necudném audiovizuálním díle. Zrzku poznali všichni. Nasmlouvané hudební skupiny účast na benefici odřekly a raději zmizely pryč. Ostatní účastníci udělali totéž.

Ani nevím, kdy se to stalo, ale zrzka nám z města zmizela. A manžel, ten ťulpas, prozřel...

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.