Nenechte se vmanipulovat do nechtěného vztahu a nenechte se podvádět. Odhalte nevěru hned v začátku. Tipy najdete v galerii.

Seznámení v kostele

Seznámili jsme se spolu před kostelem, kam jsem pravidelně každou neděli doprovázel svou matku. Zavedl jsem ji do kostela a po mši pro ni zase přijel. Máma mi doma Povídala o jisté Dáši z vedlejší vesnice. Že se na mě neustále vyptává. Matka usoudila, že by bylo vhodné, kdybych se s ní seznámil, je prý moc slušná a hodná holka a já bych se už měl v pětačtyřiceti oženit.

Po několikatýdenním naléhání matky jsem se rozhodl Dášu poznat. Tentokrát jsem šel s matkou do kostela a během chvilky si přisedla světice Dáša (tak ji matka líčila). Moc se mi nelíbila, ničím nepřitahovala. Bavit se s ní nedalo kromě kostela o ničem. Uklízela na faře a organizovala snad každou farní akci. Jeden zpackaný vztah mi stačil, nepotřeboval jsem zažít další. Ale moje matka byla jiného názoru. Začala zvát Dášu na nedělní obědy a během půl roku jsem jí podlehl.

Svatba na spadnutí

Opravdu se snažila, byla milá, do ničeho mi moc nemluvila. Zhubla, nechala si udělat nové vlasy. Kamarádi mi ji začali závidět. Čepýřil jsem se a chtěl Dášu poznat i jinak. Ale vždy jsem narazil. „Až po svatbě“ odpověděla pokaždé. Do roka a do dne byla svatba. Máma byla šťastná, Dáša ještě víc, jen já jsem měl „divný“ pocit.

Světice a dračice v jednom

Dáša byla po intimní stránce velmi šikovná. O něčem takovém jsem jenom slyšel nebo vyslechl od kamarádů. Tichá a ušlápnutá holka se změnila na ženu vamp, dračici. Naivně jsem si myslel, že jsem v ní tyto fyzické tužby probudil já. Časem začali mít kamarádi divné narážky. Údajně někdo někde Dášu s někým viděl. Tuto myšlenku jsem zavrhl, vždyť byla buď jen doma, nebo zalezlá na faře.

Jinou ženu jsem nikdy nepoznal…

Vracely se mi pořád záněty močového měchýře, taky jsem měl něco s prostatou. Urolog udělal stěr na nějaké chlamydie a ještě další vyšetření. Výsledky mě zarazily, pozitivní chlamydie. Měl jsem těžký zánět prostaty a močového měchýře. Bylo mi záhadou, kde jsem k tomu přišel. Doktor mi pořád tvrdil, že se jedná o sexuálně přenosnou nemoc. Jenže já spím jenom s Dášou.

Kamarádi měli pravdu

Tak ze „světice“ Dáši se vyklubala promiskuitní žena. Nebyl jsem sám, kromě svých kamarádů obšťastňovala polovinu vedlejší vesnice. Jsem hlupák, jak jsem mohl takové potvoře naletět. Samozřejmě se teď rozvést nechce…, co prý Bůh spojil, člověk nerozděluj. A tak spolu přežíváme v jedné domácnosti. Začala docházet na terapii, údajně trpí nadměrným sexuálním pudem a chce se léčit. Nevěřím tomu, že se jedná o poruchu, je jen normálně zakomplexovaná.

Text byl zpracován na základě příběhu čtenáře, který jej předal redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenáře pozměněna.