Diskutujte: Jak byste s takovou potvorou zatočila, kdyby si na toho vašeho brousila drápky?

Mohlo by vás také zajímat: Test: Má mě partner opravdu rád?

V dlouhodobém milostném vztahu se jednou za čas objeví chvíle, kdy máme všeho po krk. A je jedno, jestli je to z vaší strany, nebo ze strany vašeho partnera. Přijde nešťastný do práce a stěžuje si chápavé kolegyni. Nebo stačí, že se pohádáte a váš muž vyráží na jedno do hospody, kde ho přiopilého na baru balí servírka. V takových chvílích je jedno, jestli jste žárlivka, co ho upjatě hlídá, nebo ženská, co mu dává naprostou svobodu. Tyhle holky totiž nic nezastaví. A které to jsou?

1. Kolegyně, asistentka

Tak, kdo by tohle neznal. A věděli jste, že až 94 % lidí přiznává flirtování na pracovišti? A zhruba polovina takových vztahů pak dojde naplnění, alespoň podle statistik. A to už je docela dost, ne? Jen si vzpomeňte, kolik filmů nebo seriálů s touto zápletkou jste již viděla…

  • Tradiční obrázek č. 1: Mladá asistentka z malého města – jiní by řekli zlatokopka, bohatý, starší, ale dobře vypadající ředitel. Nejdřív muže oťukává a po prvních oplacených úsměvech lovkyně zaútočí a svého šéfa svádí. Většinou se jí to povede a někdy dokonce rozbíjí manželství.
  • Tradiční obrázek č. 2: Naštvaný muž a chápavá kolegyně, která je vždy vtipná, vždy upravená, vždy ho vyslechne a se vším souhlasí a přitakává, že zrovna ta jeho žena ho nechápe. V nestřežené chvíli se nakloní, muže políbí a svede, nejdřív se bude omlouvat, poté si s ním začne románek. Jak jednoduché. Na tyto dva typy žen si dávejte obzvlášť pozor!

2. Barmanka

Hospody, restaurace a bary – společensky uvolněná místa, kam muži vyráží zapíjet žal, nenávist, vztek, nebo se prostě jen chodí bavit s přáteli, povětšinou těmi mužskými. No a s nějakou tou hladinkou v krvi se pak lehce dá podlehnout krásné a svolné obsluze.

  • Tradiční obrázek: Společensky unavený muž sedí na baru, hlavu složenou v rukách a jako poslední záchrana se mu nabídne barmanka, která jeho problémům přeci dokonale rozumí. Muž si flirtem s barmankou možná chce zvednout jen sebevědomí, ale co když to skončí úplně jinde než jenom v baru?

3. Kamarádka (taky ráda)

Jak jste na tom vy: souhlasíte s názorem, že muži a ženy se kamarádit nemohou, nebo si myslíte, že to je zastaralý názor a že kamarádství mezi opačným pohlavím existuje? Ať tak nebo tak, jakmile se v přítomnosti vašeho milého objeví jeho kamarádka, většinou úplně v klidu nejste. Vždyť kamarádí se s ní, protože si s ní rozumí, ne? A co když to přeroste v něco většího?

  • Tradiční obrázek: Dlouhodobá kamarádka je s vaším mužem, kdykoli mu je nejhůř, kdykoli se vyráží bavit se svou partou, sami spolu chodí na kávu – jasně, chcete mu to dopřát. Jenže stává se, že kamarádka nechce být jen kamarádkou a s vaším chlapem si rozumí po všech stránkách, navíc muži se více baví se ženami, které je i fyzicky přitahují. To už je pak jen krůček k úletu, ze kterého se může vyklubat láska.

4. Bejvalka

Tak to je další velmi nebezpečná skupina žen, které prahnou po vašem muži. Patří mezi opravdovou konkurenci. U takové ženy máte totiž jistotu, že se tomu vašemu partnerovi líbí a že ho přitahuje, navíc pokud jejich rozchod nebyl kvůli něčemu závažnému. Jakmile se váš milý často s bejvalkou stýká nebo o ní mluví víc, než je zdrávo, zpozorněte a zakročte. Možná se snaží vám ho ukrást.

  • Tradiční obrázek: Skvělou ukázkou tohoto vztahu je seriál Sex ve městě, Carrie a Pan Božský. Jakmile je žena osudová, pak jí muž jen těžko odolá, a to i tehdy, je-li třeba ženatý. Potkáte-li tu svoji „lásku“, která vás přitahuje po celý život, nic vás neuchrání – a to jak muže, tak ženy.

((bean:1:97))