Chcete muže svést? Smějte se 35x za hodinu…

Vejdete do přeplněného baru – a v tom jej uvidíte. Stojí na druhé straně a vy víte, že je to ten pravý. Jak se ale k němu dostat a promluvit si s ním? Nejlepší cestou není prodrat se k němu davem a pozvat jej na drink. Podle odborníků jsou totiž ženy, které samy oslovují muže, vnímány spíše negativně. Mnohem lépe působí neverbální kontakt – především pohled do očí v kombinace s úsměvem. Ovšem teď, dámy, dejte dobrý pozor – jestli si myslíte, že se na muže dvakrát usmějete a máte ho v hrsti, jste na omylu! Odborníci totiž přišli na to, že muži potřebují pořádně povzbudit, a tak úspěch mají ženy, které vydají více než 35 signálů za hodinu. Jednoduše řečeno – když se na muže budete alespoň 35krát za hodinu usmívat, máte velkou naději, že přijde a začne s vámi konverzovat. A pak už je to jen na vás…

Chcete být atraktivní? Používejte rtěnku.

Nemáte partnera? Pokud chodíte s nenamalovanými rty, pak je to jasné. Odborníci přišli na to, že pro muže jsou na první pohled atraktivnější ženy, které používají rtěnku. Těžko říct proč, ale je to zkrátka tak. Proto než se vydáte na lov, namalujte si rty. Samozřejmě nikoli rudou barvou, jako byste právě opustila Moulin Rouge, ale jemný módní odstín v kombinaci s leskem udělá své.

Svádějte při ovulaci

Opravdu zajímavý výzkum provedl newyorský psycholog Geoffrey Miller na striptýzových tanečnicích. Protože právě je považuje za přitažlivé pro většinu mužů, zkoumal, jak je to s jejich výdělkem. A zjistil zajímavou věc – tanečnice, které měly menstruaci, si vydělaly o polovinu méně, než ženy, které byly v průběhu cyklu. Nejlépe na tom však byly dámy, které právě ovulovaly – ty si vydělaly ještě o další půlku více! Došel tedy k závěru, že ovulující žena je pro muže nejpřitažlivější, a tak rada zní – svádějte výhradně v průběhu ovulace.

KAFE.cz zjistilo: Tipy, jak nezkazit první rande

Podařilo se vám muže svých snů dostat na první rande? Pak si přečtěte výsledky dalšího výzkumu. Možná vám pomohou s tím, o čem mluvit a co dělat, abyste si vysněnou schůzku nezkazila.

Partnera si můžete odradit, pokud…

  • …vám u večeře ve dvou bude vyzvánět telefon a vy si budete halasně vyřizovat hovory, nebo budete odbíhat (odpovědělo 46 % lidí)
  • …budete neustále nespokojeni s obsluhou a budete vše kritizovat (41 % dotázaných)
  • …budete mluvit příliš o sobě a nebudete se zajímat o partnera (37 % žen, 26 % mužů)
  • …budete mluvit o svých ex-partnerech (30 % lidí).
  • …budete mluvit o své hmotnosti, hubnutí a nových dietách (45 % lidí).

#clanek|3521555|3521549#

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!