Délka

Průměrný penis měří 7 až 10 cm, jeho průměr činí 3 cm (v klidném stavu). Během erekce se zvětší na 12 až 17 cm a o 1 cm v obvodu!

Kafe.cz zjistilo:

Nejdelší penis na světě měří 33 cm v klidovém stavu, nejsilnější má obvod 16 cm. Naproti tomu nejmenší mužská chlouba má jen 1,15 cm, a to ve ztopořeném stavu!

Tvar

Neexistují dva stejné penisy! Liší se ve tvaru, barvě, velikosti, zakřivení, tloušťce…Rovný penis má asi 50 % pánů. Zbývajících 50 % má penis buď lehce vychýlený doprava, nebo doleva. Nejhezčí je cylindrový tvar penisu (penis je stejně tlustý u kořene i u žaludu), většina mužů má penis tvaru flakónu (žalud je širší než kořen), zatímco u penisu tvaru kužele je tomu přesně naopak.

Varlata

Produkují se v nich spermie. Mnoho mužů má rádo, když je přítelkyně hladí, líže či bere do pusy. Každé z nich váží cca 20 až 35 gramů, měří 3,5 až 5 cm a má teplotu kolem 33 stupňů Celsia.

Kafe.cz zjistilo:

Víte, kolik měřila největší varlata na světě? Možná se budete divit – přes obvod měla 191 cm! Rekord byl naměřen v roce 1938.

Erekce

K jejímu dosažení je potřeba přivést do topořivých tělísek 100 až 140 ml krve. To se u mladého muže přihodí během pěti sekund. Průměrný muž má během spánku až 6 erekcí. Každá trvá 20 až 50 minut a na svědomí ji zpravidla mají erotické sny.

Dva druhy penisu

Existují dva druhy penisu: krevní a masitý. První druh penisu se při erekci výrazně zvětší, zatímco u druhého typu penisu, se velikost nemění (jeho velikost je výrazná i v klidovém stavu).

Předkožka

Velmi jemná kůžička, která chrání žalud. Při orgasmu se stahuje dozadu. U obřezaných mužů byla chirurgickým zákrokem odstraněna.

Žalud

Nejcitlivější místo se stovkami nervových zakončení.

Spermie

Mezi 15. až 60. rokem života produkuje muž 30 až 50 litrů spermatu. »Udělá se« tedy 8 571 až 14 286 x. Sperma obsahuje pouhé 4 kalorie, je bohaté na enzymy a proteiny.

Kafe.cz zjistilo:

Během jednoho dne vytvoří muži až 300 milionů spermií.

Uzdička

Spojuje vnitřní část žaludu s předkožkou. Patří mezi nejerotogeničtější zóny muže. Stačí jen krátký dotyk a celé tělo se otřásá rozkoší.

Kafe.cz zjistilo: Muži podle Kámásútry

K typologiii mužů podle jejich penisů se uchýlil před 3 500 lety autor staroindické Kámásútry.

  1. Muž-zajíc má jemné vlasy, velké oči, kulatou hlavu, rovné drobné zuby a štíhlou postavu. V poměru k ostatnímu tělu má útlejší ruce, kolena, nohy, podbřišek, krk a stehna. „Je v náruživosti prostřední, pyj má dlouhý šest prstů a jeho sémě voní nasládle. Povahou je šlechetný, ctnostný, zdvořilý a štědrý.“
  2. Muž-býk má podlouhlé oči, pevný pohled, silné paže a široký hrudník. „Pyj má dlouhý devět prstů, sémě mu páchne nakysle, má tělo silné a pevné, povahou je krutý, drsný a chlípný, ale štědrý.“
  3. Muž-hřebec má nepoddajné vlasy, těkavé a velké oči, podlouhlý obličej, svalnatý trup, dlouhé ruce a prsty. Mluví hlubokým hlasem a při souloži rád škrábe a kouše. „Je násilný, vilný, líný, ospalý, neřestný, žravý a povahově nevyrovnaný. Pyj má dlouhý dvanáct prstů. Sémě má hojné a páchne mu po louhu.“