Mohlo by vás také zajímat: Test psaný mužem: Umíte to pusou? nebo Orální sex: Jak na to?

„Orální sex mám ráda a můj partner taky. Nejsem v něm dokonalá, ale nějakou praxi už mám. Myslím, že mi jde, vzrušuje mě a baví. Bohužel můj partner je jiného názoru. Neustále mi opakuje, že mám co zdokonalovat, že mu to neumím pořádně udělat pusou! Zhlédla jsem desítky filmů, přečetla kde co, všechno jsem se snažila zkusit v praxi. A on je neustále nespokojený. Jsem zoufalá,“ svěřuje se Karolína (26).

Věděli jste, že:

  • 89 % žen praktikuje orální sex.
  • 45 % žen se přiznává, že orální sex dělá partnerovi nerado.
  • 39 % mužů je nespokojeno s orálním sexem. Mají ho prý totiž málo!
  • 25 % Čechů je nespokojeno s tím, jak jim orální sex provádí jejich partnerka.
  • 14 % žen by potěšilo, kdyby si partner přál více orálního sexu.

Muži orál chtějí, ženy už méně

Orální sex muži většinou milují, ale zdaleka ne každá žena ho dělá ráda. Většina dam partnerovi orál provádí jen proto, že si to přeje. Miluje ho a chce mu udělat radost. Těch, které orál praktikují pro vlastní potěšení, je mnohem méně. Když se však žena snaží, měla by se dočkat ocenění. A pokud se partnerovi její metoda nelíbí, má vždy možnost ji navést na to, co jej vzrušuje a čím by ho nejlépe uspokojila. Když to neudělá a řekne vám jen to, že není spokojený, zeptejte se ho, jak na to. Jinak se díky jeho kritice pro vás může milování stát noční můrou! Nejdříve ale zkuste naše tipy, jak orální sex vylepšit…

Tipy, jak vylepšit orální sex

  • Napínejte ho. Penis není všechno. Dřív, než se na něj vrhnete, zaměřte se na okolí. Hlaďte ho, líbejte, laskejte na hrudi, břichu či na vnitřní straně stehen. Penisu se ale důsledně vyhýbejte. Když už bude čekat, že mu ho vezmete do pusy, vyhněte se mu a pokračujte v laskání jeho okolí. Až bude vzrušen na maximum, jděte na věc.
  • Pomozte si rukama. Kombinace úst a vašich rukou může na muže působit jako výbušná směs. Lehce si pomozte rukama a nezapomeňte také na další citlivé části v okolí, třeba na varlata. Máte-li na to odvahu, můžete zkusit najít »mužský bod G«. Nachází se asi tři centimetry za vchodem do konečníku a když jej polaskáte prstem, bude muž na vrcholu extáze!
  • Nezapomínejte na jazyk. Do hrátek s partnerovým přirozením zapojte i jazyk. Nestačí jen pouhé sání a otrocký pohyb nahoru a dolů. Můžete jazykem jen lehoučce přejíždět špičku, nebo zaútočit na celou délku. Záleží na vás a na tom, co se partnerovi bude líbit, což snadno a rychle poznáte.
  • Řiďte se jeho reakcemi. Ne každému muži se líbí rychlé a intenzivní sání. To ženy ale často dělají. Jednak proto, aby vše měly rychle za sebou, a také z důvodu, že to považují za nejlepší. Muži však naopak říkají, že dlouhé a pomalejší pohyby bývají mnohem více vzrušující. Co se líbí vašemu partnerovi, poznáte při činu během jeho reakcí. Velice snadno odhalíte, co je pro něj to nejlepší!
  • Dejte pozor na zuby. Pro většinu mužů je velmi nepříjemné, pokud jim o přirození zavadíte zuby, nebo je jimi dokonce stisknete. Buďte opatrná, může totiž snadno dojít k pokousání, které je pro muže velmi bolestivé. Pánové se shodují většinou na tom, že mají rádi jemnější zacházení se svým mužstvím.