„Závidím ženským, které dokáží mít orgasmus jen z orálního sexu. Přítel se mě rád dotýká jazykem, v duchu dávám najevo vzrušení, ale ve skutečnosti ležím v posteli jak ledová královna. Se mnou to prostě vůbec nic nedělá,“ svěřila se mi nedávno kamarádka Sandra se svým intimním problémem.

Nic nepředstírejte!

Každý je holt na něco jiného. Někdo svým mrštným jazykem dovede bodovat v soutěži řečníků, druhý je sice němý jako ryba, ale jeho jazyk vás dovede v posteli k šílenství. Než se dáme do řešení problému, který trápí nejenom Sandru, jedna rada na úvod. Je sice notně otřepaná, ale pro jistotu: Hlavně nic nepředstírejte. Z partnera děláte pitomce a sobě akorát škodíte.

Špatná poloha?

Třeba je to jenom ve špatné poloze. Vaše tělo prostě nemusí být na správném místě. Zkuste si podepřít zadeček polštářem, aby se k vám partner mohl lépe propracovat. Výhoda to bude bezesporu i pro něj, nebude totiž muset tolik namáhat krk.

Než dojde k věci…

Určitě neuškodí kratší předehra. Než se pustí do vašeho uspokojování ústy, nechte jej, aby si s vámi trošku pohrál. Jak? Třeba polibky na krk, letmými dotyky jazyku na vašich bradavkách. Nechte jej sklouznout níž, vyhnout se cíli a sjet až dolů k vnější straně stehen.

Dejte mu jazykovou lekci

Jeho jazyk ale nejlépe vyškolíte sama. A proto překonejte stud. Ze začátku se možná budete cítit trapně, ale za pokus to určitě stojí. Některá z nás má ráda dráždění klitorisu jazykem, některá dá spíše přednost, když se jazykem věnuje více jeho okolí. Většinu žen dovede vydráždit, když střídá stimulaci pusou, špičkou jazyka a jeho celou plochou. Pamatujte, že kdo nic nežádá, nic nedostane, a tak si sama řekněte, kde vám to dělá dobře. Abyste si nezkazila zážitek z milování, nemusíte hned verbálně, stačí to dát najevo třeba intenzivnějším stisknutím.

Kafe.cz zjistilo: Co na to ženy?

Lenka (28): Je to o partnerovi!

„Podle mě je to hodně o partnerovi. Taky jsem si dřív myslela, že to nebude nic po mě. Jeho jazyk mi sice byl příjemný, ale nic to se mnou nedělalo… Až jednou jsem potkala muže, který mě takto dokázal přivést z orgasmu. Od té doby už to žádný partner neuměl. Na toho jednoho doteď nemůžu zapomenout! Takže podle mě nezáleží na ženě, ale na dovednostech partnera.“

Štěpánka (35): Orální sex? Utrpení!

„Orální sex je pro mě doslova utrpení. Vůbec nic mi neříká, ať se manžel snaží, jak chce. Navíc, když se něm tom milujeme, mám hrozné bolesti, pálí mě to a řeže. Přišla jsem na to, že když manžel laskání ústy vynechá, tak tyto problémy nemám a ze sexu mám větší požitek. Nevím, čím to může být, ale uspokojování ústy se snažím vyhnout.“

Karolína (22): Nebaví mě to

„Patřím mezi ty, které orální sex prostě nemusí a vyloženě mě nebaví. Vždycky čekám, až toho partner nechá… Snažila jsem se mu to říct, ale zbytečně. Má to prostě rád a je mu celkem jedno, že mě to nic neříká. Při styku problémy nemám, ten mě baví, ale tohle vážně nemusím. Často pochybuju, zda je to normální…“