Sex, který vyhovuje oběma stranám, patří ke každému fungujícímu vztahu. Více najdete v galerii.

Hodně žen ale mnohdy trápí otázky typu: Dělám to dobře?, Líbí se mu to? nebo dokonce Nebolí ho to?

Jak „TO“ tedy správně dělat?

Věnujte se šourku

V Kámasútře se píše, že penis můžete sát, mačkat, líbat i kousat. Ale jakou silou? To musíte samozřejmě zjistit sama. S každým partnerem je to zpočátku vždy tak trochu o experimentování. Žádný vám určitě nevynadá, když mu zezačátku budete lízat vnitřní stranu stehen a opatrně zatáhnete za šourek. Velmi jemně budete promačkávat varlata a jedno po druhém si budete vkládat do pusy.

Zkušenosti zralé ženy: Co si budeme nalhávat, také orální sex se zlepšuje s věkem. V osmnácti jsem přemýšlela, kde začít, v pětadvaceti, jakým směrem se ubírat dál a ve třiceti jsem rozhodnutá naplno se věnovat orální praxi. Protože stále je co objevovat...

Pozor na zuby!

Obecně lze napsat, že orální sex je dokonalý tehdy, když necháte pracovat ruce, jazyk, rty a v menší míře i zuby. Nepohybujte jen pusou, ale zapojte i jazyk. Lízejte penis rytmicky a nebojte se jemně přitlačit. Mužům je zpravidla příjemné, když si vezmete špičku žaludu mezi zuby a jemně ji stisknete. Opět přitom záleží individuálně na pocitech vašeho partnera. A pozor na zuby, kousnutí do tohoto místa je vážně bolestivé. Pokud to partnerovi není nepříjemné, můžete mu jemně dráždit i oblast konečníku.

Zkušenosti zralé ženy: Nestyďte se za sliny, v žádném případě nejsou na škodu. Zvlhčovat penis je jedno ze základních pravidel orálního sexu. Pokud to dře, není to pro partnera nic příjemného.

Prodlužte si ústa

Při orálním sexu nestačí, když ústy napodobujete klasický sex. Mužům je totiž příjemné, když do pusinky pojmete co možná největší část jejich penisu (ideálně celý). Čím hlouběji v ústech, tím větší mají z orálního milování požitek.

Zkušenosti zralé ženy: Je-li jeho chlouba vyvinutější, doporučuji fígl, jak si prodloužit ústní dutinu a vtěsnat „ho do sebe“ co nejvíc. Jednou rukou vezměte (stiskněte dle mužových potřeb) penis a druhou rukou pomocí palce a ukazováku utvořte ve spodní části kroužek. Během orálního sexu pak vytvořeným kroužkem pootáčejte. Partner bude mít pocit, že má celý penis ve vaší pusince.

Rádi se na vás dívají

Muži dají na vizuální dojmy. A tak většina mužů „TO“ chce nejen cítit, ale také vidět. Jste-li majitelkou dlouhých kadeří, stáhněte si je do culíku (je to dobré i z praktického hlediska, při orálním sexu se vám vlasy nebudou plést do úst). Zkuste ho laskat v poloze, kdy on stojí a vy klečíte. Nezapomeňte se dívat z podhledu, muže oční kontakt zpravidla hodně vzrušuje.

Zkušenosti zralé ženy: Provádíte-li orální laskání ve sprše, je pravděpodobné, že váš obličej začerní řasenka. Některým mužům se to ale líbí a je to pro ně velmi vzrušující.

Co nakonec?

Když se partner blíží ke konci, je na vaší domluvě, co udělá se spermatem. Nutit však ženu k polykání není gentlemanské. Ne všechny z nás mají rády mužův ejakulát a ne vždy je mužské sperma „chutné“.

Vyplivnout, nebo polknout?

Katka (22)
„Popravdě řečeno, chuť spermatu je pro mě nepřijatelná. Párkrát jsem to zkoušela udržet alespoň v ústech, bez polykání, ale je to pro mě problém. Naštěstí mám tolerantního přítele.“

Dagmar (48)
„Když jsem byla mladší, měla jsem s polykáním problémy. Ale s přibývajícími léty a zkušenostmi jsem si zvykla a dnes kvůli partnerovi běžně polykám.“

Alena (36)
„Orální sex bez polykání mi přijde tak nějak neúplný. Jsem v sexu otevřená všem nekalostem, a tak mi sperma nevadí ani na tváři. Ale chápu ženy, kterým je to nepříjemné.“