Nevoníte mu

Nemusí to nutně znamenat, že jste mu přestala "vonět" svou přirozenou chemií, ale možná jste jen vystřídala parfém a ten jeho libidu prostě nesvědčí. Divila byste se, jak citlivě jeho pohlavní orgán na změnu může (ne)reagovat.

Jenže na to se budete muset přímo zeptat, jinak pravdu nezjistíte. Leccos byste si také mohla odvodit od případných narážek typu: "Ty jsi vyměnila vůni? Ale proč, ta předtím byla krásná."

Elegantním řešením této otázky je, že parfémy budete buď vybírat spolu nebo vás jimi (idálně!) bude milý zásobovat sám od sebe!

Proměnila jste ho na Spermabanku

V touze po početí potomka jste z vašeho milování postupně udělala laboratorní záležitost. Jak to v praxi vypadá si prohlédněte například ve filmu Muži v naději a svého partnera dosaďte za Jiřího Macháčka.

Jakkoliv silně si přejete miminko, je potřeba vrátit do vašeho milování lehkost a hlavně možnosti, že když to nevyjde, nic se neděje. Je to sice těžké, ale jinak riskujete, že partnera strach ze selhání úplně ochromí.

Pro re-start sexuálního napětí mezi vámi hledejte jídla, která jeho potenci určitě podpoří.

Doběhl ho stres

Stres nelikviduje touhu po sexu pouze u žen, ale také u mužů. Náročný pracovní týden je důvodem, proč stále více párů ve Střední Evropě odkládá sex na víkend.

Jestliže víte o tom, že partner v práci dokončuje náročný pracovní projekt, 100 % ocení, když mu nebudete vyčítat nedostatek milostné aktivity.

Příliš se přátelíte s jeho přáteli

Hned vysvětlíme. Psychologové Benjamin Cornwell a Edwerd Laumann (věnují se dlouhodobě problematice poruch erekce) vyzkoumali, že nadmíru důvěrné vztahy s jeho kamarády sexuálnímu životu škodí.

"Muž, jehož partnerka má větší kontakty s některým z jeho důvěrným přátel má až o 92 % více problémů s erekcí."

Proč to tak je? To je zatím předmětem zkoumání. Zřejmě prý jde o pocit ztráty soukromí a obavy ze sdílení intimností.