Máte chuť na sex. S vaším partnerem vás to ale už nebaví a nevěrou s jiným mu nechcete ublížit. A partner je na tom asi stejně. Tak co s tím? Co třeba trocha oživení? Zpestřete svůj sexuální život dříve, než si ho váš partner oživí někde jindy a s někým jiným!

Oživte si sex

Pro většinu párů není problém něco vymyslet, ale spíš najít odvahu k realizaci té či oné možnosti. Není to ale žádná věda! Způsoby oživení mohou být přeci naprosto jednoduché. Stačí například pustit si k sexu místo televize příjemnou hudbu, rozsvítit (nebo naopak zhasnout). Milování může zlepšit i romantická či tajemná atmosféra – např. svíčky.

Pokud se těšíte dobrému zdraví, můžete si dovolit trochu zaexperimentovat v polohách. Stará dobrá Kamasútra vás určitě nezklame, třebaže některé polohy vypadají, že jsou určeny jen pro velmi šikovné akrobaty. Ale vy si tuhle knížečku můžete prolistovat jen tak nezávazně pro inspiraci. Za to nic nedáte. Váš sex může získat nádech něčeho nového.

Chtít musíte oba

A co takhle začít s různými sexuálními hrami? Fantazii se zde meze nekladou. Máte široký výběr. Od šlehačky přes pouta až po kožené boty. Věřte, že když se budete snažit, určitě si najdete to, co bude vyhovovat vám i vašemu partnerovi. Vždycky ale platí – musíte chtít oba.

Zahrajte si na špiónku

Začněte tím, že si zahrajete na špiona. Nejdřív je totiž třeba nenápadně vyzvědět partnerovy sexuální fantazie, a ty pak nějakým šikovným způsobem spojit se svými a realizovat. Váš partner získá pocit, že vás stále sexuálně přitahuje, a že vám na něm záleží, což je pro mužské ego nesmírně důležité. Když se vám navíc podaří alespoň část z jeho fantazií převést ve skutečnost, splníte mu sen a určitě vás odmění... Výsledek může být vulkanický a nezapomenutelný. Navíc po noci plné vášně bude chtít i on zažívat něco podobného častěji. Začne se sám snažit oživit váš společný sexuální život.

Buďte diplomatkou!

Pozor: Netlačte příliš na pilu. V žádném případě není vhodné přímé oznámení faktu, že vás to už v posteli nebaví. Žena musí být taktik, a tak nějak nenápadně naladit muže na svou vlnu. Nechcete přece urazit mužskou ješitnost! Přímou konfrontaci s problémem většina mužů nepřenese přes srdce a považuje to za své osobní zklamání. A to vy přeci nechcete. Vy si chcete užívat...

Tipy Kafe.cz: Hra na školu erotiky

Vyzkoušejte hru na školu erotiky. Nejprve bude zkušeným učitelem erotologie partner a vy se stanete zvídavou žákyní. Věřte, že vám bude se zaujetím přednášet teorii a zanedlouho přijde praxe a v jejím rámci i názorné ukázky, experimenty, testování erotických reakcí a mnoho dalších oblastí sexuální praxe! Pak si role vyměňte, staňte se svůdnou paní učitelkou erotologie vy! Výsledek uvidíte sama.

Hra na fotografa

Hra na fotografa probíhá tak, že umělec dostane zakázku na akty a musí si najít modelku. Jakmile se to podaří, mohou oba přistoupit k focení. Začněte pózovat a svádějte přitom svého partnera. Fantazii se meze nekladou! Odhalte své půvaby. Nebojte se, že váš partner ke konci uklidí fotoaparát a požádá vás, abyste se oblékla!

Hra na přepadení

Sedněte si do křesla či na pohovku. Muž si zahraje na lupiče (zapomenout by neměl na masku), který vás přepadne v prázdném bytě. Než vás oloupí, přepadne ho sexuální touha. Bude se domáhat svého. Scénář se nabízí sám! Brzy poznáte, jestli je lupič gentleman, nebo drastický mučedník.

Hra na sultána

Hra na sultána má velmi zajímavý průběh. Sultán je pán, a tak ho jeho společnice musí uspokojit na nejvyšší míru! Líbejte ho, dotýkejte se ho, zatančete mu. Nenechte se od pána hladit, ať je zcela pasivní. Uvidíte sama, jak jej nažhavíte a jak se bude domáhat svého!