Laurin a Michael se seznámili v roce 2014 na pláži. Ona si četla a on jí omylem polil knihu, z prvotního naštvání a omluv vzešlo pozvání na kávu a ti dva se do sebe bláznivě zamilovali. O dva roky později, na výročí seznámení Michael před Laurin poklekl a požádal ji o ruku, nadšeně souhlasila a začala chystat svatbu. Soustředila se jen na svůj velký den a zatímco vybírala místo, stres si možná vybral svou daň. U Laurin vypukla rakovina prsu. Svatba šla v tu chvíli stranou a Laurin začala podstupovat léčení. Přišla o vlasy, o spoustu kilogramů a lékaři jí museli odstranit jedno ňadro. V lednu 2017 jí doktoři řekli, že je zdravá a ona se opět vrhla do plánování svatby. Stanovila datum 24. dubna 2018, přesně čtyři roky od chvíle, kdy se s Michaelem seznámili a dva roky od žádosti o ruku. Všechno se zdálo pohádkové.

Dokud v červnu nepřišla další rána. Rakovina se vrátila, mnohem ničivěji. Kromě zbývajícího prsa jí zasáhla i kosti a začala metastázovat. Laurin začala bojovat znovu a celý kolotoč se rozjel ještě rychleji. Chemoterapie, ztráta vlasů, jedna operace, druhá, třetí a nakonec další odebrání ňadra. Jenže to nestačilo. Rakovina dál útočila a v říjnu řekli lékaři Laurin finální diagnózu, její stav nelze zlepšit. Doporučili jí, že pokud trvá na tom, že se chce vdát, měla by svůj svatební den posunout, aby měla šanci, že se ho dočká. Její postoj byl ale naprosto jasný a neoblomný. Provdá se 24. 4, nebo vůbec! Laurin přestala chodit na chemoterapie a rozhodla se, že posledních pár týdnů, v lepším případě měsíců, věnuje svému muži a užije si je.

Přípravy na svatbu vrcholily, Laurin ladila detaily a ačkoli fyzicky jí bylo čím dál tím hůř, psychicky se cítila nejlépe za posledních několik let. To, co lékaři považovali za takřka nemožné, se doopravdy stalo a Laurin na svou svatbu přišla sama, bez vozíčku, s úsměvem na rtech. Svého milovaného partnera pojala za manžela a tančila s ním před zraky více než dvou set hostů.

"Skutečně jsem nevěřil, že to dokáže, ale ta ženská je ještě větší bojovnice, než jsem vůbec tušil," prohlásil tehdy Laurinin ošetřující doktor, který byl z její svatby nadšený. Žena, které řekli, že nejspíš nevydrží ani do Silvestra, si vesele tančila a užívala života ještě dalšího půl roku. Navzdory prognózám překonala sama sebe, nyní, 24. 10, přesně půl roku po své svatbě, však zemřela.

Ačkoli Michael, její manžel, je velmi smutný, zároveň bere Laurin a čas s ní strávený jako největší dar, který mu život vůbec mohl přichystat. Její odkaz hodlá dál šířit po světě a její jméno hodlá vyslovovat, kdykoli k tomu bude příležitost.