Tiger Woods (33), golfista

Koncem roku vyšlo najevo, že nejslavnější golfista světa je pěkný nevěrník. Své krásné man-želce – modelce Elin Nordegren, se kterou má dvě děti – zahnul minimálně s patnácti dalšími ženami. A jedna z nich – manažerka nočního klubu v New Yorku Rachel Uchitel – je s ním dokonce údajně těhotná!

Brad Pitt (46), herec

Pět let byl Brad Pitt ženatý za Jennifer Aniston. Jejich manželství bylo považováno za stabilní ostrov lásky a štěstí v rychle žijícím filmovém průmyslu. Pak ale nejvíce sexy muž Hollywo-odu, Brad Pitt, natrefil při natáčení filmu Pan a paní Smithovi na femme fatale. Zamiloval se do Angeliny Jolie a nevěra byla na světě.

Jude Law (37), herec

Šest let byl Jude Law ženatý se Sadie Frost, mají spolu tři děti. Ale v roce 2003 se nechali překvapivě rozvést. Důvodem byla jeho údajná aféra s Nicole Kidman. Za chvíli se ale Jude zamiloval do mladé herečky Sienny Miller. Romantická svatba, drahé šaty – vše mělo být tak krásné. Ale pak ho jeho děti načapaly při sexu s jejich chůvou a nenechaly si to pro sebe. Vše řekly své matce. Když se to Sienna dozvěděla, zahodila snubní prstýnek a milý Jude dostal kopačky. Od září je otcem holčičky, jenže... Matka – hercův úlet na jednu noc – mu dítě vůbec nepůjčuje.

David Beckham (34), fotbalista

David Bechkam je bohatě obdařen talentem, bohatstvím a úspěchem a údajně i šťastnou rodi-nou. Ale přesto měl mít v roce 2003 aférku se svou asistentkou. Vše vyšlo najevo, protože britská média zveřejnila žhavé SMS mezi Davidem a Rebeccou. „Víš ještě, že tvůj jazyk byl všude? Ještě nikdy jsem to neměla tak rychle.“ Vypukl obrovský skandál. Jeho žena Victoria stála při něm a všude rozhlašovala: „Nepřipustím, aby mi ta děvka zničila manželství!“ Ná-sledovalo další dítě.

Hugh Grant (49), herec

No, tak tato pikantní příhoda ho bude už na vždy pronásledovat. Brit Hugh Grant zapomněl v roce 1995 na svou anglickou zdrženlivost a nechal se v Los Angeles v autě rozmazlovat ústy od prostituky Divine Brown a byl přistižen policií. To je legendární. Už méně radosti to udě-lalo jeho přítelkyni Liz Hurley. Na povrch mu to prominula, ale rána byla zasazena příliš hlu-boko. Vztah vydržel po krátké přeháňce ještě pyšných pět let, ale pak byl konec.

Mick Jagger (66), zpěvák

Na zpěváka se během jeho kariéry „provalila“ celá řada úletů. Jeden z nich – mnohoměsíční nevěrná mezihra s brazilskou modelkou Lucianou Morado – mu přinesl v roce 1999 dítě, ma-lého Lucase. U soudu si Luciana vydobyla velkorysé výživné. Manželka Jerry Hall už měla dost Mickeových eskapád a rozvedla se. Od té doby přelétala rocková hvězda mezi rozličnými kráskami.

Kafe.cz zjistilo

Hříšné berušky: Sex, nebo život!

Beruška – nevinný, roztomilý druh hmyzu. Ale pozor! Pod tímhle pláštíkem se ve skutečnosti skrývá samice s nenasytným sexuálním apetitem a tajnou, smrtelnou zbraní. Bakterií, jež zlik-viduje každého neposlušného samečka, který jí není po vůli. Britští vědci, teď bakterii s názvem Wolbachia bacteria, která dokáže zabít i motýly i vosy a u berušek způsobuje pro-miskuitu, podrobují zkoumání.