Vyzkoušejte naše tipy a potěšte svého miláčka květinou, svíčkami, anebo šperkem. Uvidíte, že zjihne jak beránek.

Ženy jsou romantičky skrz naskrz, o tom není pochyb. Ale dámy, pánové – ač se tváří jako neoblomní tvrďáci – mají často také romantiku rádi. Uvidíte, že když jim připravíte večer u svíček, anebo je pozvete na víkend na osamělou horskou chatu, pěkně to s jejich city zamává.

Svíčky, krb a tak dále

Nakupte vonné svíčky, nechte si do vašeho panelákového bytu nainstalovat imitaci krbu, zaplaťte si romantický víkend v horské chatě. Zírání do mihotavého světélka svíček, praskání polen v krbu a teplo, které oheň vyzařuje, je perfektní nejen pro ženy, ale ani muže nenechá chladným.
Kolik to všechno stojí? – Svíčky od 20 Kč, romantický víkend v horské chatě s krbem od 1 590 Kč, elektrický krb od 5 200 Kč.

Tip Kafe.cz

Poukaz na romantiku

Nemáte čas zařizovat romantický večer? Pak si neobyčejný víkend pro vás dva rezervujte přes internet a pouze dojeďte na místo určení! Zajímavé tipy na romantiku pro dva najdete například na www.romantickevikendy.cz, nebo na www.krasnydarek.cz.

Květiny pro muže? Ale proč ne!

Možná vás nenapadne, že by i muže mohla potěšit květina, ale vězte, že nejen ženám udělá radost! Uvidíte, co s mužem udělá, když každý večer přes postel položíte rudou růži! Anebo když celou ložnici vyzdobíte květinami! Nemusí jít nutně o květiny řezané, dokonalou atmosféru vykouzlí i palmy či další zelené rostliny v květináči. Umístěte je kolem postele, nad ni pověste velkou fotku západu slunce u moře a drahému nalijte sklenici vína. Uvidíte, že večer bude dokonalý! Kolik to všechno stojí? – Růže od 40 Kč, zelené květiny od 99 Kč.

Prsten, řetízek či hodinky

Přemýšlíte, jakým dárkem byste partnerovi udělala radost? Pak je dobré vědět, že šperk není vhodným dárkem jen pro ženy, ale nadchne i většinu mužů! Navenek vám to sice nepřiznají, ale uvnitř… Pokud se bojíte, co by váš drahý řekl na prsten, kupte mu řetízek, anebo hodinky, kterými žádný muž nepohrdne! Kolik to všechno stojí? Prstýnek z pouti – od 30 Kč, stříbrný prsten – od 350 Kč, zlatý prsten – od 1 500 Kč, zlatý řetízek – od 1 500 Kč, hodinky – od 1 000 Kč.

A jako bonus – romantické laskominy, které si za peníze nekoupíte:

Okamžik překvapení – protože dobré načasování je to nejdůležitější. Sebelepší nápad a sebevíc utracených peněz může v nevhodnou chvíli nadělat víc škody než užitku.

Západ nebo východ slunce – staré dobré sluníčko vám zaručí romantiku za každých okolností a třeba na konci světa. Vyrazte se svým milovaným brzy ráno na Sněžku a kochejte se tím, jak se probouzí nový den. Pozorujte západ slunce u moře nebo klidně u šplouchajícího potůčku u vás na vsi.

Spontánnost – vemte svoji lásku nečekaně za ruku, obejměte ji, když to nebude vůbec čekat. Dávejte si lásku najevo neplánovaně. Protože to se počítá.