Po čase se zdá, že váš nový objev vlastní malou, ale dobře prosperující manufakturu na výrobu punčoch. Je doslova punčochovým degustátorem! Miluje vás z nich svlékat, zbožňuje vás do nich oblékat, miluje vás přes ně hladit a líbat. „Nu což!“, říkáte si, každý je přeci nějak »ujetý«. Jenže onen velkorysý nadhled vám vydrží do chvíle, než svého punčochového krále náhodou překvapíte v koupelně, kde se něžně souká do vašich titěrných kalhotek a sexy punčošek…

Punčošky a lodičky? Lepší než pleny!

Jste-li moudrá žena a je vám s vaším »punčochářem« dobře, protože je prostě jinak »fajn chlap«, stanete se jeho punčochovým komplicem a jedinou opravdu chápající bytostí. Fetišista totiž za svou sexuální fascinaci určitým typem věcí, oblečení či částí těla, nemůže. V případě, že ke své naprosté sexuální spokojenosti potřebuje mazlení s vaším chodidlem nebo palcem, popřípadě vás zapřísahá, abyste si ty úžasné červené lodičky (které vám bez reptání koupil) v posteli rozhodně nesundávala, pravděpodobně to ve vašem vzájemném vztahu nenapáchá větší problémy.

Na hlavu igelitku

Horší to však bude, narazíte-li na muže, který vás bude chtít při každém milování soukat do latexového oblečku, v horším případě bude škemrat, abyste mu na hlavu nasadila igelitku z Tesca či oblékla plenkové kalhotky a napudrovala mu intimní partie dětským zásypem. Nebo ho přistihnete, jak si »dělá dobře« nad krabicí dámských intimních hygienických potřeb. Prosím neděste se! Toto všechno jsou odborníky pojmenované typy fetišismu! Velká většina fetišistů není svým specifickým zaměřením vůbec nadšená, pokud se totiž zrovna nejedná o vcelku nevinné »punčoškování«, komplikují jim jejich bizarní touhy nejen sex, ale i normální život. Pokud tedy, dámy, potkáte fetišistu, je rozhodnutí jen na vás. Buď se s tím smíříte, anebo půjdete o dům dál…

Kafe.cz zjistilo: Co na to fetišisté?

Karel, 29 let:

„Jednou se mi přihodilo, že se o mne opřela holka v plavkách, a pak to začalo. Teď si onanii bez plavek nedovedu představit. Chodím s přítelkyní, které tohle chápe, ale snažím se ji s tím neobtěžovat, což znamená, pokud s tím fetišem neotravujete jiný lidi, tak si to dělejte, jak chcete. Já to dělám každý den a ty plavky kupuju v sekáči.”

Antonín, 28 let:

„Mně se líbí nohy v punčochách, líbal bych je a nechal bych se jimi dráždit nekonečně dlouho, až do konce. Je fakt, ze manželka moc pochopení nemá. Vlastně žádné. Taková, která by pochopení měla, asi není...“

Stanislav, 35 let:

„Mám rád latex, gumu a PVC, líbí se mi mít na sobě (i na ženách) latexovou kombinézu, rukavice, ponožky a masky. Také se mi líbí běžné latexové a gumové věci, např. rukavice, holínky, plynové masky, pláštěnky. Pro mne je žena v pěkných gumových holínkách stejně přitažlivá jako v pěkných kozačkách.”

Libor, 42 let:

„Miluju ženské zadečky a dámská tanga. Jsem jimi posedlý. Chodím po ulicích a fotím si zadečky krásných žen, nejlépe když jsou v upnutých průsvitných kalhotách. Mám už spoustu fotek, hrozně mě to baví. A co se týče tangáčků... Sbírám je, ale nebaví mě si je třeba koupit, to není ono. Chodím večer pod okny a sbírám je z přízemních oken... Doma už mám plnou igelitku. Taky je nosím na sobě (do práce, po ulici, jak jen to je možné). Vzrušuje mě, jak mě ten proužek tlačí. A představa, že je přede mnou nosila nějaká hezká slečna nebo žena mě dokáže přivést k orgasmu..”

Jirka, 25 let:

„Mým fetišem jsou dámské společenské rukavice nad loket a už dva roky s tím bojuju. Zbavit se nutkání koupit je a navléknout si je o samotě doma je někdy dost těžké. Nepřináší mi to nic pozitivního, protože mi moje nešťastná úchylka komplikuje vztahy k ženám a rád bych se jí zbavil.”

Zdroj: sexus.cz

Milovala jste někdy někoho, kdo k svému úplnému uspokojení potřeboval více, než jen vaše roztoužené tělo?