Arizonská fotografka Kristie Fonseca obdržela před několika týdny hovor od mladé dámy s žádostí o svatební fotky. Na tom není nic záhadného, Kristie je velmi vyhledávaná umělkyně a začala hledat místo v diáři. Ještě, než ale mohla začít s nevěstou cokoliv plánovat, předběhla ji mladá žena hned s dvěma zásadními informacemi. Musí fotit 11. 11. 2018 a její snoubenec je po smrti. Z toho byla Kristie trochu v šoku, ale jen do chvíle, kdy jí Debbie vysvětlila o co jde.

"Měla jsem se 11. 11. vdávat, ale můj muž se zabil na motorce... Je to pro mě těžké, ale chci si vzít svoje svatební šaty a být s ním alespoň v myšlenkách v onen den, kdy jsem se měla stát jeho ženou. Umožníte mi to?" zněla její otázka směrem k fotografce a ta souhlasila. Obě ženy se sešly na poušti v Arizoně a začaly fotit.

"Během celého dne byla obloha zatažená a chvílemi hrozilo, že bude pršet. I přesto bylo krásně teplo a vál jemný vítr. Během focení mi Debbie vyprávěla její a Randyho příběh. Jak se seznámili, zamilovali, jak byli na prvním rande a, že ji požádal o ruku při nádherném západu slunce. Nechápu jak to, ale ke konci focení, když se smrákalo, se najednou obloha roztrhala a nastal ten nejkrásnější západ slunce, jaký jsem za posledních pár let viděla. Deb se rozplakala s tím, že to je přesně ten západ slunce, jaký si přála a jaký byl tehdy, když před ní Randy poklekl. Honem jsme dál fotily, abychom měly co nejvíce snímků a za mě to jsou naprosto dokonalé fotky," vzpomíná na focení Kristie.

Ta pravá práce však teprve měla přijít. Debbie si přála, aby na fotkách byl i její milý a tak Kristie dodala spousty fotek Randyho, které fotografka postupně vyřezávala a doretušovávala Randyho na fotky jeho snoubenky. Výsledkem jsou velice dojímavé snámky, kde je vedle žijící ženy náznakem zobrazen její muž, jak ji objímá, líbá, hladí a dohlíží na ni.

Ať je mezi nebem a zemí cokoli, Debbie si je jistá, že Randy ji nikdy úplně neopustí a ví, že při focení zkrátka byl. Není tedy jediný důvod, aby na fotkách nebyl vidět i on. Od onoho data také Debbie nosí na ruce vybraný snubní prstýnek a čeká, až se rána po její ztráte zahojí a ona bude schopná jít dál.

Další fotografie můžete vidět na webu fotografky Kristie Fonseca.