„Líná huba, holé neštěstí,“ říkaly už naše babičky. „Řekněte partnerovi, co se vám líbí a co naopak příště zkoušet nemá,“ radí také sexuologové. No jo, ale urazit mužskou ješitnost je velmi jednoduché, a tak mnoho žen raději mlčí z obavy, že by si milenec, zhrzen nenadálou kritikou, našel jinou polovičku. Naštěstí se ale dá partnerovi spousta výtek šikovně naznačit tak, aby pochopil a přitom jeho pověst výborného milovníka zůstala nepošramocena. Jak?

Problém č. 1

Nenasytné ruce

Náznak hrubé síly dokáže vzrušit každou ženu. Ale všeho moc škodí. Klitoris a jeho okolí jsou velmi citlivé, takže rychlé pohyby nenasytných rukou partnera, s nímž cloumá vášeň, mohou bolet. Pokud je to i váš případ, chyťte partnera za ruku. Donutíte ho tak, aby na chvilku přestal. Pak mu sdělte, že vám jeho laskání dělá dobře, ale zároveň jej poproste, jestli by to nemohl zkusit trochu jemněji. Určitě je to vhodnější než věta: „Co to, sakra děláš? Strašně to bolí!“

Problém č. 2

Rychlý jak králíček

Rychlý sex na nezvyklém místě v neobvyklou dobu má určitě něco do sebe. Jenže když je váš partner hotový, ještě než se vůbec stačíte rozkoukat, něco určitě není v pořádku. Problém se dá vyřešit jednoduše – změnou pozice. Zkuste to »na koníčka«. V této poloze (vy jste nahoře, partner dole) přebírá dominantní úlohu žena, která si sama diktuje tempo. Pohybujte boky jak je vám to příjemné. Pocity dávejte partnerovi najevo (pokud možno hlasitým sténáním).

Problém č. 3

Zamčená ústa

Muži milují orální sex. Ale nejsou sami! Spousta žen se to ale stydí říct. Chcete-li, aby partner při milostných hrátkách zapojil i ústa a jazyk, ale stydíte se mu to sdělit přímo, požádejte ho, aby vás líbal na všech částech vašeho těla. Když ještě zapojíte lehce vulgární sexy mluvu, vše si snáze zapamatuje.

Ne každý pochopí

Na závěr nutno připojit varování. Muži jsou, jak známo, velmi slabí v chápání jakýchkoliv narážek. Pokud výše uvedené rady nezaberou, nezbude nic jiného, než mu to říci tzv. na plnou pusu, anebo si pořídit spolehlivého milence – na baterky!

Tipy Kafe.cz: Luxusní milenec na baterky