V galerii se dozvíte, jak včas rozpoznat psychopata.

Manžel byl sobecký tyran, který měl v první řadě rád sebe a pak zase sebe. Po skoro 8 letech jsem v sobě sebrala veškerou sílu a odešla od něj. Vedle něj jsem byla nula a nicka se špatnou rodinou a podle něho nikdy nic nedokázala.

Msta a ponížení

Rozchod bral špatně. Mstil se mi, kde to šlo. Ale brala jsem to tak, že to k tomu asi patří. Nyní je to rok a půl. Syna máme ve střídavé péči a rozvod stále oddaluje. Píše mi 3-4x do týdne... Jsou to hnusné SMS. Kde mě stále ponižuje, nadává mi a vyhrožuje, že přijdu o syna. Opět rozjel ty jeho msty a já už nevím, co dál.

Před rokem napadl mého přítele a za to dostal podmínku. Udala jsem ho za ty SMS a to dostal na přestupkové komisi pokutu. Teď jsem ho udala na policii znovu a půjde to znovu ke komisi. Byla jsem na úřadě a tam mi říkají, že si z toho nemám nic dělat.

Tajím těhotenství

Včera večer mi přišlo 12 SMS, ve kterých mi káže... Při každém pípnutí mobilu se mi dělá zle. Ještě ani neví, že jsem s přítelem těhotná.

Každý má nárok na to, aby byl šťastný a moje štěstí ničí on a je jedno, jestli s ním jsem a nebo nejsem. Zprávy od něj číst musím, kvůli našemu synovi. Už jsem na pokraji svých sil, ale nechci jít k psychologovi. Jak to mám řešit? Nikdy prý nepřestane a to i přesto, že už měl za dobu našeho rozchodu i několik přítelkyň...

Text byl zpracován na základě příběhu čtenářky, která jej předala redakci. Fotografie jsou pouze ilustrační a jména osob byla na žádost čtenářky pozměněna.