V galerii najdete nejen mapu, která přesně ukazuje, kde jsou na tom muži nejlépe a kde naopak nejhůře, ale také tu najdete tabulky s přesnými hodnotami. Ale pozor, mít velký penis není vždy výhra a ani malý penis není úplná tragédie! Muži sice většinou touží po pořádné výbavě, ovšem v praxi prý není žádnou velkou výhodou, naopak! Ženy si často stěžuji, že sex s partnerem, jehož míry jsou nad dvacet centimetrů, je spíš nepříjemný, bolestivý a někdy i zcela nemožný! Ovšem jsou samozřejmě i výjimky…

Velké nohy = velký penis?

Má velkou nohu, tak to ho bude mít pořádně velkého! Podle nosa poznáš kosa… Tyto a podobné řeči prý vůbec nejsou pravda. Britští vědci podrobili výzkumu víc než tisícovku mladíků, kterým poměřili nejrůznější části těla a došli k závěru, že žádná přímá úměra mezi jednotlivými tělesnými partiemi a penisem neexistuje. Roli hrají spíše geny, hormony, ale i životní styl…

Každý penis je jiný

Jeden je rovný jako tužka, druhý zahnutý jako banán, první silný, druhý tenký… Zkrátka a dobře, každý penis je unikát a stěží byste na světě našla dva stejné. Každého muže příroda obdařila jinak, a tak nemá cenu dělat si hlavu s velikostí a tvarem… A je tu ještě jedna zajímavost – přibližný tvar a velikost penisu jsou údajně dědičné.

#clanek|3560470|3560464#

Jsou dva druhy mužské chlouby

Možná vás překvapí zjištění, že existují dva typy penisů. První z nich, který má až 79 % mužů, se při erekci zvětší a prodlouží. Zatímco druhý, který má 21 % pánů, je větší stále – i v klidovém stavu a při erekci se již výrazněji neprodlouží.

Kouření penis zkracuje

Zdá se vám, že má partner příliš krátký penis? Pokud ještě k tomu kouří, ihned mu promluvte do duše. Průzkumy totiž ukázaly, že kouření může mužský úd zkrátit až o centimetr! Cigaretový kouř je nepřítelem erekce – vede ke kornatění žil, a tak může ohrozit dobré krevní zásobení do penisu… A pozor! Penis zmenšuje také nadváha. Hmotnost muže přímo souvisí s velikostí penisu. Za každých patnáct kilogramů, které muž přibere, se mu úd zmenší o dva až tři centimetry. Dobrým tipem na prodloužení penisu je tedy zhubnout.

Věděli jste to?

  • Největší penis na světě měří 34,29 cm a jeho vlastníkem je jistý Jonah Sardeli Falcom. Ženy prý o něj jeví velký zájem, a tak o sexuální život prý nemá nouzi!
  • Neoficiálně se ale hovoří o jiném rekordmanovi, jehož mužství dosáhlo 35,6 cm. To ovšem není nic proti velrybímu samci, jehož úd dosahuje délky 2,7 m.
  • Naopak nejmenší penis údajně měří pouhých 1,15 cm, a to ve ztopořeném stavu!

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku.