Procházku v teplé letní noci pod nebem plným hvězd hned tak něco nepřekoná. A když se se svou drahou polovičkou venku oddáte vášnivému sexu, bude váš zážitek dokonalý. Přinášíme tipy na místa, kde to prostě musíte vyzkoušet!

Věděli jste, že:

  • 57 % lidí vyzkoušelo sex venku – na veřejnosti.
  • 85 % sní o tom, že by sex venku někdy vyzkoušelo.
  • 80 % lidí zažilo sex v autě.
  • 15 % lidí vyzkoušelo sex v autě za jízdy.

Mohlo by vás také zajímat: Nejlepší sexuální hry pro vás dva nebo Mapa světa podle velikosti penisů

Lavička v parku

Klasika, která ale nikdy nezklame. Taková lavička v potemnělém zdánlivě opuštěném parku nabízí řadu možností – a poloh. Pokud se bojíte, aby vás někdo neobjevil, oblečte si šaty či sukni a můžete si užívat vsedě na klíně partnera.

Místečko v lese

Na rozdíl od parku nabízí les spoustu zákoutí, kde se i ve dne můžete ukrýt před zraky výletníků. Můžete spojit příjemné s užitečným, vydat se na borůvky či na houby a přitom si užít vášnivý sex. Jen pozor na to, kde si ustelete, abyste neskončili třeba v mraveništi. A protože terén v lese není dvakrát pohodlný na ležení, sezení ani klečení, nezapomeňte se vybavit alespoň dekou.

Houpačka

Taková obyčejná houpačka. Řekla byste si, že to už pro vás není, protože jste z ní odrostla. Jenže zdánlivě nezajímavé místo přímo vybízí k netradičnímu milování. Pokud je ve správné výšce, pak není co řešit. Sednete si na houpačku, partner se postaví mezi vaše nohy a pomalu vás bude houpat – přitahovat a odtahovat. V případě větší houpačky se na ni můžete posadit oba dva a užít si houpavého milování společně.

Prolézačka

Dětské hřiště skýtá i další možnosti pro netradiční milování. Taková prolézačka je přímo ideální na polohy vestoje či zezadu. S pozicemi můžete experimentovat podle konkrétní prolézačky. Každá vám totiž nabídne zcela jiné možnosti. Na toto milování si samozřejmě vyhraďte noční hodiny, aby vás nikdo nerušil.

Ping-pongový stůl

Bývá na hřištích i v různých sportovních areálech. A taková poloha na stole vůbec není špatná. Ať už na něm žena leží zády, anebo to zkoušíte zezadu. Jen se připravte na to, že plocha je tvrdší, a tak vás bude trochu tlačit. V zajetí vášnivého milování si toho ale možná ani nevšimnete.

Loďka na vodě

Romantika a adrenalin v jednom. To je sex na loďce uprostřed jezera či přehrady. Je to jednoduché. S partnerem si půjčíte loďku a vyjedete mimo dohled lidí. Přímo uprostřed vody či u břehu v utajené zátoce se můžete oddat vášnivému milování. Zdánlivá romantika ale skýtá i nebezpečí – můžete být divocí natolik, že se s vámi loďka převrhne. A protože sex v záchranné vestě si asi moc neužijete, bude lepší, pokud jste oba dobrými plavci.