Vztah mladé dívky a staršího muže dnes přijde nenormální jen málokomu. Ať už je věkový rozdíl patnáct nebo dvacet pět let, nikdo se na pár skrz prsty nedívá. Ovšem když si žena po čtyřicítce najde mladého zajíčka, je to problém. Nevyhne se nejapným poznámkám svého okolí, bývá považována za divnou, její vztah se nebere vážně a považuje jen za úlet, který přece nemá za potřebí...

Vrchol po čtyřicítce

Zatímco muži jsou na vrcholu své sexuální aktivity po dvacítce, u ženy toto období nastává až po třicátém roce života. Řada z nich pak svůj vrchol zažívá po čtyřicítce. Jsou zralé, zkušené a vědí, co chtějí. Často mají již velké děti, jsou rozvedené, nebo mají staršího manžela, který jejich sexuálnímu tempu nestačí a atraktivní mu přijdou všechny ženy, jen ne ta, kterou má dvacet let doma. A tak se stane, že se čtyřicátnice začne dívat jinde. A kam jinam by měl padnout jejich zrak, než na někoho, po jehož boku se budou cítit mladé, žádoucí a atraktivní?

Kdy je správný čas najít si svého zajíčka?

1. Když máte energie na rozdávání

Jste plná života a energie máte tolik, že byste ji mohla rozdávat. Jste společenská a nedělá vám problém vyrazit mezi lidi a pořádně se pobavit. Muži ve vašem věku vám nestačí. Pak vyrazte na lov zajíčka – sama, nebo s kamarádkami.

2. Když vám starší muži nestačí v posteli

I když jste celý život byla poměrně konzervativní a v sexu průměrná, najednou cítíte, že jste na vrcholu, ale vaši vrstevníci, či muži starší než vy, vám prostě nestačí. Vaše potřeba je vyšší. Není se zač stydět, o tom, že mladí muži jsou výkonnější, není pochyb. A mnozí zkušené ženy vyhledávají!

3. Když jste finančně nezávislá

Pokud si hledáte mladého zajíčka, nemůžete čekat, že za vás bude platit účty v restauracích, nebo vám pomáhat se splácením hypotéky. Jistě, stát se to může, ale je to velmi nepravděpodobné. Spíše bude čekat jistou pomoc od vás. U některých mladíků jsou právě finance důvodem, proč si vybírají starší ženy…

4. Když nechcete další děti

Málokdy dojde vztah se zajíčkem tak daleko, že s vámi bude toužit po založení rodiny. I když pokud jste ve věku kolem čtyřicítky a váš vyvolený je o deset let mladší, stát se to může. Většinou však zajíčci vidí ve starších ženách spíše zkušené milenky, nebo otevřené mateřské náruče, nikoli partnerky k založení rodiny.

5. Když se nudíte

Nudí vás muži ve vašem věku, kteří se kolem vás pohybují? Pak se zajíčky zažijete něco nového. Dovedou být veselí, zábavní, srší vtipem, životním elánem a energií. Pobyt po jejich boku vám dobije baterky!

Tipy Kafe.cz: Kde se seznámit se zajíčkem?

  • Na internetu. Právě ve virtuálním světě se nabízí velký počet možností, jak rychle a snadno nějakého zajíčka toužícího po zkušené ženě potkat. Máte tu výhodu, že si jej můžete přes maily či chat předem trochu oťuknout.
  • V klubu či na párty. Pokud si chcete svého zajíčka ulovit na živo, vyrazte do klubu, anebo na koncert či na párty, kde je jejich koncentrace opravdu velká. Jste-li odvážná, můžete zkusit i diskotéku.
  • V inzertních rubrikách. Jestli vám internet není dvakrát blízký, zkuste inzertní rubriky v novinách, anebo specializované časopisy. Ani zde není o zajíčky nouze.
  • Mezi kamarády dospělých dětí. Máte dospělé děti? Pak se nenápadně rozhlédněte mezi jejich kamarády. Třeba právě tam nejdete svého zajíčka.