Vážená redakce, nevím, s kým bych si o svém problému promluvila. Jsem z malého městečka, kde se všichni znají, mám tam i všechny své kamarádky a také v práci se to taková drbárna, že si člověk musí dávat pozor na pusu.

  • A tak se trápím.


A jaký je můj problém? Bydlím už pět let u svého přítele. Máme vlastně před svatbou, jenže já najednou nevím, zda ji nezrušit. Před časem jsem přišla nečekaně domů (odpadla mi v jazykovce pravidelná hodina angličtiny) a zažila šok.

  • Přítel mě přivítal poněku rozpačitě a zavíral dveře k sobě do pokoje.

Nejdřív jsem myslela, že tam má milenku. Podle jeho chování jsem si byla téměř jistá. Čekala bych, že se zhroutím, ale kupodivu jsem na něj zaútočila, ať ty dveře okamžitě otevře. Chvíli jsme se přetahovali a nakonec jsem vpadla do pokoje. Našla jsem tam rozházené ženské spodní prádlo. Žádné sexy modely, spíš takové ty kousky, co nosily naše mamky.

  • Rozhlížela jsem se, ale nikde nikdo.

Nakonec mi přítel neochotně řekl, že tam nikoho nemá, že se do ženského spodního prádla převlíká on, protože mu to dělá dobře…. Prý to začal dělat už v dětství. Prádlo si kupuje pro svoje potřeby. Tajil mi to pět let! Nikdy jsem si ničeho nevšimla. Ano, koukal na různé videokazety, neprohlížela jsem je, koneckonců kterej chlap se nedívá na porno a podobné věci?

  • Jsem opravdu zdrcená. Co mám dělat? Zrušit svatbu? Nebo si ho vzít a bát se, že se nám narodí dítě, které bude mít nějakou sexuální úchylku? Něco horšího? Opravdu nevím, co mám dělat.

Dita

Přečtěte si: